11.11.16

ΒΙΝΤΕΟ - ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟΥ ΣΕ ΜΕΝΕΓΑΚΗ! Π@δ@ξε ή δεν π@δ@ξε τη μισή Αθήνα;


tatsopeleni-682x384
Ο Πέτρος Τατσόπουλος το μεσημέρι της Παρασκευής ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και η παρουσιάστρια δεν γινόταν να μην τον ρωτήσει για την περίφημη δήλωσή του, σχετικά με το ότι πήγε με τη… μισή Αθήνα.
Η Ελένη Μενεγάκη είπε αρχικά: «Όταν είπες την ατάκα ότι “έχω πάει με τη μισή Αθήνα”, που πολλοί μπορεί να το λένε και να κάνουν πλάκα ή να το λένε και να μην το σκέφτονται πριν το πουν ή μπορεί να είναι κι ένα γεγονός. Αλλά όλοι ξέρουμε ότι όταν ένας λέει αυτή τη δήλωση, σίγουρα μετά έχει να γίνει… Σε απασχόλησε αυτό; Γιατί να το πεις; Καλά έκανες και το είπες και δεν με νοιάζει αν ισχύει».

Ο Πέτρος Τατσόπουλος απάντησε με τη σειρά του: «Το λέω πρώτη φορά: Είπα ψέματα και διαπίστωσα κιόλας ότι είμαι ο πρώτος Έλληνας που είπε ψέματα σε αυτό το θέμα. Έχετε ακούσει κανέναν Έλληνα να λέει αυτή τη φράση; Κανένας, ήμουν ο πρώτος. Γι’ αυτό ασχολήθηκε η επιστήμη. Καλέσαν ημερίδες, συμπόσια, από το τεχνολογικό ινστιτούτο της Μασαχουσέτης είχαν έρθει άνθρωποι για να δουν αν αυτό είναι εφικτό. Αν, δηλαδή, πηδ… με την ταχύτητα του φωτός, 300.000 χιλιόμετρα το δευτερόλεπτο, προλαβαίνεις τη μισή Αθήνα; Ένα εκατομμύριο γυναίκες. Βγήκε ότι δεν προλαβαίνεις. Άσε που τι διάολο πήδ… θα ήταν να πηγαίνεις με την ταχύτητα του φωτός. Είπα ψέματα, ντρέπομαι φρικτά. Για όλη μου τη ζωή θα σέρνουνε γιατί είπα μία μαλ…α. Ζητάω συγγνώμη από τον σοφό και φιλαλήθη λαό για το ψέμα που είπα. Πήγα με αισθητά κατώτερες από ένα εκατομμύριο γυναίκες. Ξέρεις πόσες φορές έχω ακούσει αυτή τη μαλ…α; Είδα ότι πίστευες ότι είχα πει αλήθεια, αλλά όχι, είπα ψέματα».

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου