«Αφού το έγραψε το NEWSMESSINIA ... έτσι είναι»!

18.11.16

Στην Καλαμάτα οι υπουργοί Υποδομών και Μεταφορών Χρ. Σπίρτζης και Επικρατείας Χ. Βερναρδάκης για να επιθεωρήσουν την εξέλιξη των έργων στην ευρύτερη περιοχή.

Οι υπουργοί Υποδομών και Μεταφορών κ. Χρήστος Σπίρτζης και Επικρατείας κ. Χριστόφορος Βερναρδάκης θα επισκεφθούν το Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2016, και ώρα 13:30 την πόλη της Καλαμάτας. 
Οι δύο υπουργοί  θα συναντηθούν με τον δήμαρχο Καλαμάτας κ. Παναγιώτη Νίκα για να συζητήσουν την εξέλιξη και ολοκλήρωση των λιμενικών, οδικών και αντιπλημμυρικών έργων βάσει του σχεδιασμού που προωθεί η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών. 
Στη συνέχεια θα επισκεφθούν το αντιπλημμυρικό έργο «Κατασκευή δικτύου αποχέτευσης ομβρίων οδού Αθηνών - Νέας εισόδου στο τμήμα από Θουρία έως Νέδοντα ποταμό του Δήμου Καλαμάτας»,  που χρηματοδοτεί το υπουργείο στην πόλη της Καλαμάτας.
Μετά την ολοκλήρωση της επίσκεψης των δύο υπουργών στην πόλη της Καλαμάτας, οι κ.κ Σπίρτζης και Βερναρδάκης θα μεταβούν στον αυτοκινητόδρομο Μορέα προκειμένου να διαπιστώσουν την πρόοδο των εργασιών του έργου, ενόψει της οριστικής παράδοσης του στους πολίτες της Πελοποννήσου.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου