15.11.16

Σωκράτης Παπασταθόπουλος: Καυτηριάζουμε το περιστατικό, αλλά να μην τα ρίχνουμε όλα στους Έλληνες




Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος αναφέρθηκε και στο συμβάν με το πανό. «Μέσα στα αποδυτήρια και στον αγωνιστικό χώρο η αντίπαλη ομάδα δεν είχε το παραμικρό πρόβλημα. 
Δεν πειράχτηκε κανένας παίκτης και στο τέλος του αγώνα χαιρετηθήκαμε


Για την πορεία της Εθνικής ομάδας στα προκριματικά του Μουντιάλ 2018 και όσα διαδραματίστηκαν στο ματς με τη Βοσνία μίλησε ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος στο ραδιοφωνικό σταθμό «ΣΠΟΡ FM».
«Η Εθνική δεν έχει παίξει καλό ποδόσφαιρο, για να μιλάμε αντικειμενικά. Ούτε προχθές έπαιξε πάρα πολύ καλά. Υπήρχε πάθος, θέλαμε να το παλέψουμε, αλλά κάποια πράγματα δεν μας βγήκαν. Το θέμα είναι πως σε μια τέτοια διαδικασία σημαντικό είναι να παίρνεις το αποτέλεσμα κι όχι να παίζεις καλά», παραδέχθηκε.
Ειδικά στον αγώνα με Βοσνία «στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν καλοί στην παραγωγή παιχνιδιού και δεν βγάλαμε αυτά που ήθελε ο προπονητής και αυτά που θέλαμε εμείς. Ήταν ένα πολύ δύσκολο ματς και μια ομάδα αγχωμένη. Πιστεύω πως και οι Βόσνιοι ήταν αγχωμένοι και φάνηκε πως μετά το πρώτο γκολ προσπάθησαν να το κρατήσουν».
Για το περιστατικό με τον Τζέκο ανέφερε πως «όλα αντιμετωπίζονται με χιούμορ. Μπορούν να συμβούν πολλά. Μπορώ να πω ότι έχω κάποια εμπειρία στο χώρο. Έτσι κάποια πράγματα μπορείς να τα αντιμετωπίζεις ανάλογα με το τι χρειάζεται η ομάδα σου και τι πρέπει να πάρεις από το παιχνίδι».
Όπως ήταν φυσικό, αναφέρθηκε και στο συμβάν με το πανό. «Μέσα στα αποδυτήρια και στον αγωνιστικό χώρο η αντίπαλη ομάδα δεν είχε το παραμικρό πρόβλημα. Δεν πειράχτηκε κανένας παίκτης και στο τέλος του αγώνα χαιρετηθήκαμε. Η κερκίδα, τώρα, είναι ένα μεγάλο θέμα. Πρέπει να καυτηριάσουμε αυτά που έγιναν με τα πανό. Είναι πράγματα που θα πρέπει να απομονώνονται και να τα προλαβαίνουμε να μην εμφανίζονται στο γήπεδο και στις τηλεοράσεις», δήλωσε.
Και συνέχισε: «Και σε μας όμως, όταν πάμε να παίξουμε στη Βοσνία ή την Αλβανία, συμβαίνουν τα ίδια και χειρότερα. Παίζοντας στο εξωτερικό έχω μια διαφορετική νοοτροπία, αλλά δεν πρέπει να ρίχνουμε πάντα το φταίξιμο στους Έλληνες οπαδούς. Υπάρχουν προβλήματα από όλες τις μεριές. Όλοι καυτηριάζουν το πανό και δεν ξέρουμε κιόλας από ποιον σηκώθηκε κι αν ήταν Έλληνας ή όχι. Δεν το δικαιολογώ, φυσικά, το καυτηριάζω. Αλλά από την άλλη πλευρά ακούστηκαν συνθήματα για τη Μακεδονία την ώρα του αγώνα».

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου