«Αφού το έγραψε το NEWSMESSINIA ... έτσι είναι»!

2.11.16

ΗΜΑΡΤΟΝ ΠΟΥ ΘΑ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ !!! Τζούλια Αλεξανδράτου: Γιατί να μη γίνω κι εγώ πρωθυπουργός της Ελλάδας;


Τζούλια Αλεξανδράτου: Γιατί να μη γίνω κι εγώ πρωθυπουργός της Ελλάδας;

Τα σχέδιά της για την... πολιτική αποκάλυψε η Τζούλια Αλεξανδράτου, η οποία εκφράζει την επιθυμία να βαδίσει στα χνάρια της... Μελίνας Μερκούρη, ενώ αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να διεκδικήσει την... πρωθυπουργία της Ελλάδας. «Θέλω να συνεχίσω τον αγώνα που ξεκίνησε η Μελίνα Μερκούρη. Τα Γλυπτά είναι δικά μας και πρέπει να γυρίσουν στην Ελλάδα», δήλωσε η Τζούλια Αλεξανδράτου στην εφημερίδα «Espresso», ενώ αποκάλυψε ότι  μεγάλο κόμμα την έχει προσεγγίσει για να κατέβει υποψήφια στις εκλογές.
«Μου έχει γίνει και παλαιότερα πρόταση να πολιτευθώ, λίγο πριν φύγω για την Αυστρία, αλλά τότε είχα απαντήσει αρνητικά διότι είχα υποχρεώσεις στο εξωτερικό. Η αλήθεια είναι ότι με προβληματίζει η είσοδός μου στα κοινά, διότι ο κόσμος δεν εμπιστεύεται πλέον τους πολιτικούς. Με την εκλογή του Αλέξη Τσίπρα μπήκε τέλος στην οικογενειοκρατία, που υπήρχε για 40 χρόνια στην πολιτική σκηνή της χώρας μας. Εκείνη την περίοδο όποιος και να έβγαινε πρωθυπουργός θα ήταν υποχρεωμένος να πράξει αυτά που λένε τα Μνημόνια», είπε χαρακτηριστικά.
Μάλιστα, δεν έκρυψε τη φιλοδοξία της να ασχοληθεί με την πολιτική: «Σκέφτομαι να ασχοληθώ με την πολιτική, μήπως μπορέσω και βάλω εγώ μια τάξη σ' αυτή τη χώρα. Οι γυναίκες μπορούμε να γίνουμε καλύτερες πολιτικοί από τους άντρες. Τρανταχτό παράδειγμα, η Χίλαρι Κλίντον, η οποία έρχεται πρώτη στις δημοσκοπήσεις για την προεδρία. Για πρώτη φορά στα χρονικά μια γυναίκα μπορεί να καθίσει στο Οβάλ Γραφείο. Γιατί να μη γίνω κι εγώ πρωθυπουργός της Ελλάδας;».

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου