26.11.16

Κι όμως βουλευτής στην Ελλάδα πιστεύει ότι ο Βγενόπουλος ζει !

Κι όμως βουλευτής στην Ελλάδα πιστεύει ότι ο Βγενόπουλος ζει
Βουλευτής στην Ελλάδα πιστεύει ότι ο Βγενόπουλος είναι ζωντανός και… ζει στη Βενεζουέλα! 

Μάλιστα έθεσε και συγκεκριμένα ερωτήματα. 

Πέρασαν είκοσι ημέρες από την ανακοίνωση του θανάτου του επιχειρηματία Ανδρέα Βγενόπουλου και κάποιοι φαίνεται ότι δε λένε να πειστούν για τον θάνατο του.
Μεταξύ αυτών είναι και ο ανεξάρτητος βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος και πρόεδρος κόμματος που το ονομάζει χριστιανοδημοκρατικό.
Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, ο βουλευτής όχι μόνο δεν είναι σίγουρος ότι πέθανε ο Βγενόπουλος αλλά πάει και να βήμα παραπέρα λέγοντας ότι ζει στη Βενεζουέλα.

nikoloΘέτει, ακόμη, και τα εξής ερωτήματα:
  • Αν ξεκίνησε η οφειλόμενη αστυνομική και δικαστική έρευνα σχετικά με τα αίτια θανάτου.
  • Αν διενεργήθηκε πραγματογνωμοσύνη από ιατροδικαστή, και από ποιόν, πότε, πού.
  • Αν στην σε κλειστό κύκλο κηδεία του Βγενόπουλου ήταν παρών αρμόδιο κρατικό όργανο, ώστε αν χρειαζόταν να εκτελέσει εντάλματα συλλήψεως που έχουν εκδοθεί.
  • Αν οι ελληνικές αρχές διενεργούν έρευνα παράλληλα μ’ αυτήν που συνεχίζεται στην Κύπρο, όπως δήλωσε ο γενικός εισαγγελέας της μεγαλονήσου.
Να σημειωθεί ότι σε  δημοσίευμα αναφέρεται ότι ο Νικολόπουλος όταν πέθανε ο Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος είχε ζητήσει να γίνει εκταφή και ιατροδικαστική εξέταση, για να διαπιστωθούν τα πραγματικά αίτια θανάτου.

Ισχύουν ή όχι… δημοσιεύματα πάντως αποδίδουν την αντίληψη αυτή στον συγκεκριμένο βουλευτή που πέρασε κι από τη Νέα Δημοκρατία και από τους Ανελ.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου