25.11.16

ΠΕΙΡΑΙΑΣ - Την έψαχναν για μήνες και η σορός της ήταν στα «αζήτητα» νεκροτομείου

Τραγικός επίλογος στο αστυνομικό θρίλερ 

Με το πιο δυσάρεστο και απίστευτο  φινάλε φαίνεται ότι πέφτουν οι τίτλοι τέλους σε ένα πρωτόγνωρο αστυνομικό θρίλερ που διήρκεσε για περισσότερο από πέντε μήνες. 
Πριν από λίγη ώρα δυο φίλες της 50χρονης Έλενας, που είχε εξαφανιστεί από προσώπου γης από τις αρχές του περασμένου καλοκαιριού, αναγνώρισαν την κολλητή τους σε σορό που φυλάσσεται για μεγάλο χρονικό διάστημα στο νεκροτομείο του Πειραιά.
Αν και ακόμη η αναγνώριση δεν μπορεί να θεωρηθεί επίσημη, καθώς δεν έγινε από κοντά αλλά από φωτογραφίες που έδειξαν οι αστυνομικοί στις φίλες της εύπορης αλλοδαπής, ωστόσο οι δυο γυναίκες με το που αντίκρισαν τις εικόνες απάντησαν καταφατικά στους αστυνομικούς εάν μπορεί να είναι η αγαπημένη τους φίλη αυτή που βλέπουν. 
Αύριο οι δύο γυναίκες αναμένεται να μεταφερθούν στο νεκροτομείο Πειραιά για να επιβεβαιώσουν κι από κοντά ότι πρόκειται για την Έλενα Ολντέρσντορφ και να καταχωριστεί και επισήμως η αναγνώριση και ο θάνατος της.
«Από την πρώτη στιγμή είχαμε πάει στο νεκροτομείο του Πειραιά. Τότε όταν είχαμε ξεκινήσει τις έρευνες για την υπόθεση υπήρχαν εκεί τέσσερα πτώματα. Τα τρία από αυτά είχαν αναγνωριστεί και παρέμεινε με άγνωστη ταυτότητα μια σορός που ανήκε σε γυναίκα. Επειδή εγώ με τους συνεργάτες μου δεν γνωρίζαμε  προσωπικά την Έλενα αλλά και εξαιτίας της κατάστασης που βρισκόταν το πτώμα δεν ήμασταν σε θέση να προβούμε σε αναγνώριση» λέει ο ιδιωτικός αστυνομικός, Σωκράτης Στράτης που είχε αναλάβει εκ μέρους της οικογένειας να βοηθήσει στις έρευνες και συνεχίζοντας προσθέτει: «Πριν από λίγη ώρα αναγνωρίστηκε όπως πληροφορήθηκα από δυο φίλες της».
Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά η σορός, η οποία όπως όλα δείχνουν ανήκει στην 50χρονη Ουκρανή, εντοπίστηκε στις 11 Ιουνίου στη θαλάσσια περιοχή του Φλοίσβου, από άνδρες του Λιμενικού Σώματος, την ίδια μέρα που δηλώθηκε και η εξαφάνιση της εύπορης γυναίκας από τους οικείους της.
Αφού διαπιστώθηκε ο θάνατος της γυναίκας που περισυνέλεξαν οι λιμενικοί το άψυχο κορμί της μεταφέρθηκε στο νεκροτομείο του Πειραιά, όπου παρέμεινε εκεί όσο κι αν φαίνεται απίστευτο για περισσότερο από πέντε μήνες. Κι αυτό γιατί, άγνωστο πως, οι υπεύθυνοι του νεκροτομείο δεν κατάφεραν να ειδοποιήσουν τις αρμόδιες υπηρεσίες αναζητήσεων. 
Σήμερα τελικά οι αστυνομικές αρχές πληροφορήθηκαν για τη σορό που μένει στα... αζήτητα. Αμέσως ειδοποίησαν τους πιο κοντινούς ανθρώπους της Ελενας στην Ελλάδα  και τους έδειξαν φωτογραφίες που τραβήχτηκαν στο νεκροτομείο του Πειραιά και απεικόνιζαν τη συγκεκριμένη σορό αγνώστων στοιχείων. Τότε οι δυο φίλες της Έλενας, είπαν στους αστυνομικούς ότι αυτή είναι το πρόσωπο που αναζητούν όλοι.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου