22.11.16

Εικόνες ΣΟΚ στο Αγρίνιο !!! Απίστευτο,γυναίκα παρολίγον να χάσει την ζωή της από επίθεση γερακιού !!!

Μια απίστευτα επικίνδυνη επίθεση από γεράκι και η μοναδική επίσημα καταγεγραμμένη στην περιοχή της Αιτ/νιας συνέβη πριν λίγες ημέρες... στο Αγρίνιο.

Συγκεκριμένα την περασμένη Τρίτη στις 07:50 τριαντάχρονη γυναίκα, κάτοικος Αγρινίου, έβγαλε τα σκυλιά της βόλτα όπως συνήθιζε καθημερινά σε λιοστάσι δίπλα από τις εργατικές κατοικίες Αγίας Βαρβάρας στον δρόμο προς Καμαρούλα.
Και ενώ στεκόταν αμέριμνη προσέχοντας τα σκυλιά της,δέχθηκε σφοδρή επίθεση από κάτι που ούτε πρόλαβε να δει.
Άκουσε μόνο ένα θρόισμα και βρέθηκε πεσμένη στο έδαφος,έχοντας τις αισθήσεις της και χωρίς να τραυματιστεί νιώθοντας όμως ισχυρό κάψιμο σε λαιμό και πρόσωπο.
Και ενώ είναι σοκαρισμένη στο έδαφος βλέπει τα σκυλιά της να φεύγουν και να κυνηγούν πηδώντας και γαβγίζοντας σε κοντινή απόσταση κάτι το οποίο πλησίαζε ,όμως δεν μπορούσε να διακρίνει λόγω των κλαδιών από τις ελιές.
Μερικά λεπτά αργότερα και ενώ τα σκυλιά έχουν ηρεμήσει,στην προσπάθεια να σηκωθεί ξεκινά να αιμορραγεί από διάφορα σημεία.
Με δυσκολία φθάνει στο σπίτι της ειδοποιεί κάποιον δικό της και μεταφέρεται στο Γ.Ν.Αγρινίου όπου την ανέλαβε γιατρός χειρουργός.Από την αγριότητα της επίθεσης και σύμφωνα με τα λεγόμενα του χειρουργού στάθηκε τυχερή καθώς το ένα σκίσιμο στο λαιμό παραλίγο να αποβεί μοιραίο καθώς έγινε μόλις μερικά χιλιοστά από την καρωτίδα και τον σφιγκτήρα.
Χρειάστηκαν 11 ράμματα!!! στο λαιμό,ενώ υπήρχαν βαθιές εκδορές στο πρόσωπο και τη γνάθο και μώλωπες στο στήθος.
Έγιναν οι απαραίτητες εξετάσεις και χορηγήθηκε ορός για την αποφυγή μετάδοσης κάποιας ασθένειας.
Όπως την διαβεβαίωσε ο χειρουργός αποκλείεται η επίθεση να έγινε από άνθρωπο,καθώς διαπίστωσε την αποκόλληση ειδικού "πλέγματος",ενώ θα χρειαστεί και πλαστική επέμβαση για την αποκατάσταση των τραυμάτων.
Στην συνέχεια αφού ξεπέρασε το ισχυρό σοκ κατήγγειλε το γεγονός στο Δασαρχείο Αγρινίου και στις υπηρεσίες της Πρόνοιας,στην προσπάθεια της παθούσας να λυθούν οι απορίες της καθώς και για ενημέρωση.
Όπως της ανέφεραν στο Δασαρχείο Αγρινίου πρόκειται για γεράκι ,του οποίου όμως δεν μπορούν να εξηγήσουν το μένος με το οποίο επιτέθηκε.
Οι εικασίες είναι διάφορες,αφού όπως της είπαν δεν έχει επίσημα ξανακαταγραφεί τόσο βίαιη επίθεση.
Ζήτησε από το Γ.Ν.Αγρινίου το επίσημο πόρισμα να σταλεί υπηρεσιακά σε Δασαρχείο και Αστυνομία ,με μοναδικό σκοπό την ενημέρωση του κόσμου.
Κάνει έκκληση για κοινοποίηση και ενημέρωση καθώς στην περιοχή παίζουν καθημερινά παιδιά και κυκλοφορούν πολλοί συμπολίτες μας..
Ο συντάκτης συνάντησε την άτυχη γυναίκα η οποία είναι ακόμη σοκαρισμένη με εμφανή τα τραύματα,νιώθοντας όμως πολύ τυχερή που ζει και πιστεύοντας ότι τα σκυλιά της, την έσωσαν,αποτρέποντας το πτηνό να ολοκληρώσει αυτό που είχε αρχίσει.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου