12.11.16

ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ; Η δήλωση που προκαλεί σεισμό


putinfin

Σε μία σοκαριστική δήλωση προχώρησε ένας ειδικός στις υποθέσεις του Κρεμλίνου. Σύμφωνα με τον Βαλέρι Σολοβέι που είναι καθηγητής στο Κρατικό Ινστιτούτο Εξωτερικών Υποθέσεων της Μόσχας  ο Ρώσος πρόεδρος εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να παραιτηθεί. Ο 64χρονος μπορεί να αποσυρθεί εξαιτίας ειδικών συνθηκών που σημαίνουν ότι θα πρέπει να είναι στο παρασκήνιο τον επόμενο χρόνο, λέει χαρακτηριστικά.
Όταν ρωτήθηκε ανοικτά αν ο Πούτιν έχει προβλήματα υγείας είπε ότι ήδη είπε πολλά προσθέτοντας ότι η πηγή του δεν είναι 100% βέβαιη. Ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός ότι η δήλωσή του εμφανίστηκε στη φιλική προς το Κρεμλίνο ιστοσελίδα,  Moskovsky Komsomolets (MK) και μετά από λίγες ώρες αποσύρθηκε.
medvedev
Στο άρθρο που είχε τον τίτλο: «Καταιγίδα 2017:  ίσως ο Πούτιν αντικατασταθεί  από ένα διάδοχο μέσα στους επόμενους μήνες» αναφέρονται δύο πιθανοί διάδοχοι. Ο πρώην πρόεδρος και νυν πρωθυπουργός Ντίμτρι Μεντβέντεφ και ο Αλεξέι Ντουιμίν  ο πρώην σωματοφύλακας του Πούτιν και πρώην αναπληρωτής υπουργός άμυνας ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες προετοιμάζεται από τον Πούτιν για το ρόλο.
dyumin
Πολλοί είναι εκείνοι που πιστεύουν ότι πίσω από τον καπνό υπάρχει και φωτιά καθώς θεωρούν ότι είναι ύποπτο ότι αποσύρθηκε το άρθρο. Μάλιστα ο Σολοβέι με λαμπρές σπουδές στο βιογραφικό του πιστεύει ότι οι συνθήκες αλλά και οι γεωπολιτικές ανάγκες υπαγορεύουν την αλλαγή σκυτάλης καθώς ο Πούτιν δεν μπορεί να φέρει τη βελτίωση των σχέσεων με τη Δύση.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου