16.11.16

Μετατράπηκε σε ρινγκ το Δημοτικό Συμβούλιο στον Μαραθώνα - Έκλεισαν τον Ψινάκη στην τουαλέτα

Σε ρινγκ παραλίγο να μετατραπεί το βράδυ της Τρίτης το δημοτικό συμβούλιο Μαραθώνα, με πρωταγωνιστές τον δήμαρχο Ηλία Ψινάκη και τον πρώην δημοτικό σύμβουλο και σύζυγο της πρώτης σε σταυρούς δημοτικού συμβούλου της παράταξης Ψινάκη, Βίκυς Σταυρακοπούλου, Χρήστο Κατσαρό.
Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το aftodioikisi.gr, φανερά εκνευρισμένος ο δήμαρχος Μαραθώνα εξαιτίας της απόρριψης της πρότασης του για τα δημοτικά τέλη από το δημοτικό συμβούλιο με αποτέλεσμα να αναβληθεί η συζήτηση του προϋπολογισμού και υπό τις έντονες διαμαρτυρίες γονέων του 2ου δημοτικού σχολείου για αδιαφορία του δήμου περί των βλαβών στο κτίριο, προπηλάκισε τον κ. Κατσαρό.
Βάσει του ρεπορτάζ, παρότι ο κ. Κατσαρός και η σύζυγός του ήταν από τους βασικούς υποστηρικτές του κ. Ψινάκη στις εκλογές του 2014, τώρα, πλέον, η ίδια έχει ανεξαρτητοποιηθεί από την παράταξη του και οι δύο τους έχουν μετατραπεί σε επικριτές του, με το δήμαρχο Μαραθώνα να απειλεί συχνά ότι θα προχωρήσει σε αποκαλύψεις εναντίον τους.
Ο διάλογος που ακολούθησε ήταν ο εξής:
-Κατσαρός: Τα εύκολα τα λες όταν είμαι απών (σ.σ. εννοώντας τα περί αποκαλύψεων)
-Ψινάκης: Εξαφανίσου ρε μ@@@@α!!!
Μετά από αυτόν τον διάλογο, ο κ. Κατσαρός κινήθηκε απειλητικά εναντίον του Δημάρχου, με αποτέλεσμα, όπως καταγγέλλει ο ίδιος, ο αστυνομικός φρουρός του δημάρχου να τον απωθήσει πιάνοντας τον βίαια από τον λαιμό.
Ακολούθησε πανζουρλισμός με την ασφάλεια του Ηλία Ψινάκη να τον φυγαδεύει κλείνοντας τον στην τουαλέτα μέχρις ότου διακοπεί και επίσημα η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου και αποχωρήσουν όλοι.
Ωστόσο, η ένταση συνεχίσθηκε στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου με πρωταγωνιστές, αυτή τη φορά, τον δημοτικό σύμβουλο της παράταξης κ.Ψινάκη, Γιώργο Νησιώτη και ομάδα πολιτών, υποστηρικτών της αντιπολίτευσης, που βρισκόταν εκείνη την ώρα στην αίθουσα.

aftodioikisi.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου