5.11.16

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΣΥΜΒΑΝ ΣΤΗ ΠΑΤΡΑ: Ο παπάς χάιδευε και οι …πιστές μάζευαν χόρτα!

Δεν πίστευε στα μάτια της μια παρέα γυναικών από την περιοχή των Βραχναιίκων η οποία τις απογευματινές ώρες της περασμένης Δευτέρας ώρες είχε βγει για να μαζέψει χόρτα σε αγροτική έκταση η οποία βρίσκεται ανάμεσα σε Βραχναίικα και Τσουκαλαίϊκα.

Οι γυναίκες αμέριμνες πραγματοποιούσαν το μάζεμα των χόρτων όταν ξαφνικά ήρθαν αντιμέτωπες με ένα απίστευτο θέαμα.

Ένας παπάς ο οποίος υπηρετεί σε ενορία που βρίσκεται κοντά στη Βιομηχανική περιοχή, εντοπίσθηκε ανάμεσα συστάδα από χόρτα να θωπεύει μια νεαρή τσιγγάνα.
Την αρχική σαστιμάρα διαδέχθηκαν οι αντιδράσεις με τις γυναίκες να του επιτίθενται φραστικά και να τον ρωτάνε με τι ψυχή θα κάνει μετά από τέτοιες πράξεις τη θεία λειτουργία και την Κυριακή θα κοινωνήσει κόσμο στην εκκλησία όπου ψέλνει.
Η νεαρή στην προσπάθειας να ξεφύγει από τα …αδιάκριτα βλέμματα των γυναικών, ξέχασε ένα από τα εσώρουχά της στο τόπο του… εγκλήματος, καθώς τράπηκε σε φυγή κακήν κακώς  .
 Όπως διαπιστώθηκε στη συνέχεια  - από τα όσα έλεγε ή για την ακρίβεια όσα προσπαθούσε να αρθρώσει , αλλά και τις …αναθυμιάσεις - ο κληρικός πρέπει να είχε καταναλώσει και μεγάλες ποσότητες οινοπνεύματος.
Να σημειωθεί πως ο εν λόγω ρασοφόρος δεν είναι η πρώτη φορά που συλλαμβάνεται να έχει ιδιαίτερες επιδόσεις στη θωπεία γυναικών ενώ παλαιότερα η περιοχή που υπηρετεί είχε βουίξει από τη φήμη πως είχε πιαστεί να θωπεύει μια 15χρονη τσιγγάνα, στην οποία προηγουμένως είχε καταβάλει χρηματικό ποσό.
Η συμπεριφορά του ιερέα πάντως για πολλούς και διάφορους λόγους δεν έχει περάσει απαρατήρητη από την εκκλησία της Πάτρας, με τα καμώματά του να έχουν προβληματίσει ιδιαίτερα τους υπεύθυνους της επισκοπής 



ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου