17.11.16

Η ΕΡΤ για το "Χαμόγελο του Παιδιού"

-- Ολοήμερο αφιέρωμα τη Δευτέρα.
 Με εκτενείς αναφορές και θεματικές ενότητες σε όλες τις ενημερωτικές εκπομπές και τα δελτία ειδήσεων του ραδιοφώνου και της τηλεόρασης, η ΕΡΤ πραγματοποιεί τη δευτέρα 21 Νοεμβρίου ολοήμερο αφιέρωμα για την προβολή των δράσεων του «Χαμόγελου του Παιδιού».
Από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το βράδυ, όλες οι εκπομπές και τα δελτία ειδήσεων της ΕΡΤ1 θα φιλοξενήσουν εκτεταμένα θεματικά αφιερώματα με επίκεντρο τις δράσεις του «Χαμόγελου του Παιδιού» για την υγεία, τη σχολική βία, την παιδική φτώχεια, τις εξαφανίσεις ανηλίκων και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα παιδιά μετανάστες.
 Με ζωντανές συνδέσεις από όλα τα σημεία της Ελλάδας και προσκεκλημένους στο στούντιο επιστήμονες, εθελοντές και ανθρώπους από κάθε τομέα του δημόσιου βίου, η ΕΡΤ1 θα ενημερώσει τους έλληνες πολίτες για την πολυετή και πολυσχιδή δράση της οργάνωσης
Το τηλεοπτικό αφιέρωμα θα κορυφωθεί στις 10μμ με ένα ειδικό επεισόδιο της εκπομπής «FΟCUS» με παρουσιαστές τον Πάνο Χαρίτο και την Ολυμπιάδα – Μαρία Ολυμπίτη. 
Μαζί τους στο στούντιο θα βρεθούν  Γιώργος Παπαδάκης, Σπύρος Χαριτάτος, Ζήνα Κουτσελίνη, Κώστας Βουτσάς, Λένα Αλκαίου, Μελίνα Μακρή και Τάνια Τρύπη. Θα παρουσιαστούν επίσης προσωπικές ιστορίες από εθελοντές, εργαζόμενους και παιδιά που μεγάλωσαν στο «Χαμόγελο του Παιδιού».
Και ραδιοφωνικά: Την ίδια ημέρα, το πρώτο πρόγραμμα της Ελληνικής Ραδιοφωνίας θα τροποποιεί το πρόγραμμά του, με θεματικά αφιερώματα σε όλες τις εκπομπές και τα δελτία ειδήσεων. Ειδικά ωριαία αφιερώματα για θα παρουσιάσουν στις 10πμ ο Γιώργος Πίκουλας και στις 6μμ η Ευανθία Ξυνού.

Αντώνης Χαζάπης

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου