24.11.16

" Τεχνογνωσία " στα Νοσοκομεία της Κρήτης από το Νοσοκομείο Καλαμάτας

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΚΛΙΜΑΚΙΟΥ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΤΟΠΑΡΑΓΩΓΗ ΟΞΥΓΟΝΟΥ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΧΡΗΣΕΩΣ

Κλιμάκιο μηχανικών από τα Νοσοκομεία της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης επισκέφθηκαν σήμερα Πέμπτη 24-11-2016 το Νοσοκομείο Καλαμάτας προκειμένου να ενημερωθούν αλλά και να δουν από κοντά την λειτουργία του συγκροτήματος αυτοπαραγωγής οξυγόνου ιατρικής χρήσεως.
Δεδομένου ότι το κόστος για την προμήθεια του οξυγόνου ιατρικής χρήσεως και δη στις νησιώτικες περιοχές είναι υψηλό λόγω και της  ακτοπλοϊκής μεταφοράς του,  είναι δεδομένη η πολιτική βούληση  της ηγεσίας του Υπουργείου Υγείας αλλά και της διοίκησης της 7ης ΥΠΕ να προχωρήσουν τα Νοσοκομεία της Κρήτης στην υλοποίηση αντίστοιχων έργων.
Το κλιμάκιο μηχανικών αποτελούμενο από την κα  Σπανάκη Άρτεμη ΠΕ Πολιτικός Μηχανικός υπάλληλος της 7η  ΥΠΕ Κρήτης, τον κ. Παπαδόγιαννη Μανώλη ΠΕ Μηχανολόγος-Μηχανικός υπάλληλος του Γ.Ν. Χανίων «Ο ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ» και τον κ. Γρυπάρη Ευστάθιο ΠΕ Μηχανολόγος-Μηχανικός υπάλληλος του Γ.Ν. Ηρακλείου «ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΟ» συναντήθηκαν με τον Διοικητή του Γ.Ν. Μεσσηνίας Γεώργιο Μπέζο και τα στελέχη της Τεχνικής Υπηρεσίας Βλαχοδημητρόπουλο Αναστάσιο ΠΕ Μηχανικών και Κορακοβούνη Σοφία ΠΕ Μηχανικών.
Κατά την συνάντηση ο Διοικητής Γεώργιος Μπέζος τόνισε ότι η  Διοίκηση και τα στελέχη του Νοσοκομείου Καλαμάτας θα καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια και θα συμβάλλουν με όλες τους τις δυνάμεις  έτσι ώστε να βοηθήσουν και άλλα Νοσοκομεία που επιθυμούν να προχωρήσουν σε τέτοιες δράσεις. Η εξοικονόμηση πόρων θα πρέπει να αποτελεί προτεραιότητα για κάθε Διοίκηση και ΟΛΟΙ μας να δείχνουμε τον απαιτούμενο σεβασμό και στο τελευταίο ευρώ του κάθε  Έλληνα φορολογούμενου πολίτη.
Υπό αυτή την έννοια συμπαρατασσόμαστε στη γενικότερη προσπάθεια που καταβάλλει η ηγεσία του Υπουργείου Υγείας για εξοικονόμηση πόρων στο ΕΣΥ.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου