5.11.16

Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΟΛΥΔΩΡΑ ΕΞΕΘΕΣΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

Γράφει: Ο Αιρετικός Μεσσήνιος

Η σπουδή της ΝΔ να βγάλει ανακοίνωση  για την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ να γίνει πρόεδρος του ΕΣΡ ο Βύρων Πολύδωρας τονίζοντας ότι δεν πληροί τις προϋποθέσεις δυσαρέστησε βουλευτές στελέχη και οπαδούς της Νέας Δημοκρατίας. Δεν πλήρη τις προϋποθέσεις ο Πολύδωρας ενώ πληρούν οι επιλογές του Μητσοτακη να εντάξει στη ΝΔ τους εκσυγχρονιστές του Σημίτη, να ανοίξει την πόρτα στον Βενιζέλο λίαν προσεχώς να ψάχνει τηλεαστέρες τύπου Μπογδάνου ,να αναζητά λύσεις σε επιλογές Τατσόπουλου και Σάκη Ρουβά!!!
Ο Βύρων Πολύδωρας δεν έμεινε στην ανακοίνωση αλλά προχώρησε σε δηλώσεις αφήνοντα υπονοούμενα  σημειώνοντας πως «Αν είχα σχέσεις με τον Χριστοφοράκο θα είχα και καλύτερη τύχη» Κατονόμασε και χαρακτήρισε ως ΣΑΤΡΑΠΗ τον Αντώνη Σαμαρά που τον άδειασε από πρόεδρος της βουλής και έδειξε ενοχλημένος από την δήλωση-αποστασιοποπιηση Καραμανλή ότι έχει να τον δει τέσσερα χρόνια. Σαφώς ο Τσίπρας εκθέτει κατ επανάληψη στα μάτια των Νεοδημοκρατών τον Κυριάκο Μητσοτάκη που στρέφεται αποφασίζοντας  επιπόλαια  σε στελέχη με ιστορία και διαδρομή όπως ο Βύρων Πολύδωρας που είναι πολύ αγαπητός στην συντριπτική πλειοψηφία των ψηφοφόρων του κόμματος που όπως όλα δείχνουν να συρρικνώνει περισσότερο και από τον Σαμαρά ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο «Θρύλος» του ελληνικού και όχι μόνο μπάσκετ Νίκος Γκάλης έμαθα πως θα είναι υποψήφιος της Νέας Δημοκρατίας στην Α Θεσσαλονίκης και ο  «Απόγονος» του Δημήτρης Διαμαντίδης στην Β΄ Αθήνας!!!
Χειμώνα έχουμε και όχι πρωταπριλιά. Αν αληθεύουν αυτά είναι πράγματι βόμβες. Αναρωτιέμαι όμως τι ανάγκη έχουν και οι δυο να μπλέξουν με την πολιτική…

Σημίτης και ΓΑΠ δραστηριοποιούνται για την «Ανασύνταξη» της Κεντροαριστεράς. Και σημαδεύουν
ευθέως τον Ευάγγελο Βενιζέλο που κάθε άλλο παρά τυχαία δεν είπε ότι «Αν επιστρέψει ο ΓΑΠ εγώ θα φύγω από το ΠΑΣΟΚ…» Τον περιμένει με ανοιχτές αγκάλες ο Κυριάκος Μητσοτάκης εξ αλλού .Τότε να δείτε τη φαγωμάρα πως θα φουντώσει στη Νέα Δημοκρατία. Γιατί να καθίσει ήσυχος ο «Μπένυ» δεν γίνεται. Δεν είναι ο τύπος του….


 Τραπέζι σε γνωστό στέκι πίσω από το ΧΙΛΤΟΝ σε δημοσιογράφους έκανε η Ευρωβουλευτής της ΝΔ Ελίζα Βόζεμπεργκ και στο επίκεντρο βρέθηκε η ρεπόρτερ του δικαστικού στο ΣΚΑΙ Ιωάννα Μάνδρου που είπε στον αέρα 3 ώρες πριν την απόφαση του ΣΤΕ για τα κανάλια. Φέρεται να είπε στην ομήγυρη ότι «Στον ΣΥΡΙΖΑ περίμενα το θέμα του ΣΤΕ να το καθαρίσει ο πρόεδρος Προκόπης Παυλόπουλος που διατηρεί καλές σχέσεις…»

Ο Σταύρος Ψυχάρης δεν μπορεί να δικαιολογήσει 48 εκ. ευρώ για αυτό και κάθεται πάλι στο σκαμνί της δικαιοσύνης για ξέπλυμα μαύρου χρήματος μετά από ερεύνα του ΚΕΦΕΟΜΕΠ.
,Συν τα τόσα χρόνια που δεν δήλωνε πόθεν εσχες ο μεγαλοεκδότης.
Κατά τα αλλά 6 μήνες απλήρωτοι οι εργαζόμενοι και ο γιός του πρώην βουλευτής Αντρέας να κάνει βόλτες στα φαγάδικα του Κολωνακίου και να υπερηφανεύεται για την νέα του μηχανή μεγάλου κυβισμού!!!Στην υγεία των κορόιδων… Κατά τα άλλα ήμαστε όλοι …ίδιοι σύμφωνα με το ελληνικό Σύνταγμα !!!

Πάρτι έγινε στην Κηφισιά. Ο τέως βουλευτής της ΝΔ Σπήλιος Λιβανός ,γιος του πρώην Υπουργού του ΠΑΣΟΚ Διονύση Λιβανού, και συμμαθητής του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Κολλέγιο Αθηνών και σύμβουλος τώρα επιχειρηματικότητας στη ΝΔ αλλά και υποψήφιος οπότε γίνουν εκλογές στον αγροτικό νομό της Αιτωλοακαρνανίας!!!Τώρα τι σχέση μπορεί να έχει η Κηφισιά με το Αγρίνιο αυτό είναι άλλου παππά ευαγγέλιο.
Στο πάρτι μεταξύ των άλλων εκλεκτών καλεσμένων του Λιβανού ήταν και ο Σταύρος Παπασταύρου. Ναι ο κολλητός του ΣΑΜΑΡΑ αλλά και της Μαρέεβα πως την λένε την γυναίκα του Κούλη Μητσοτάκη. Ο Παπασταύρου δεν είναι απλά φίλος του Λιβανού αλλά και κουμπάρος του…
Τα … «Πρόβατα» στοιχηθείτε όλα στη σειρά. Για φανταστείτε να χάσει είτε ο Σαλμάς ,είτε ο Καραγκούνης από τον κολλητό του Κούλη και τον κουμπάρο του Παπασταυρου Λιβανό και να μη μπορεί να πει και τίποτα.

Για δείπνο κάλεσε 4-5 βουλευτές σε μαγαζί του Ψυχικού η βουλευτής της Β΄ Αθήνας Άννα Καραμανλή. Και ενώ έφαγαν και τα είπαν με το που εμφανίστηκε άλλη βουλευτίνα η Καραμανλή σηκώθηκε όπως έμαθα και έφυγε και άφησε την πεντάδα. Δεν έμαθα ποιος πλήρωσε τον …λογαριασμό.

ΚΟΥΙΖ:
Ο επιχειρηματίας και ειδικός στα ευρωπαϊκά προγράμματα Δημήτριος Βλάχος γνώρισε την βουλευτίνα της Ν.Δ στη Β΄ Αθήνας Αννα Καραμανλή στον πρώην υπουργό και βουλευτή Κώστα  Μουσουρούλη που γνωρίζει τις Βρυξέλλες και το ευρωπαϊκό κοινοβούλιο καλύτερα από το σπίτι του και αυτό ενδιαφέρει πολύ την ελληνίδα βουλευτίνα;
Γιατί τον ξέρει καλά τον κ. Βλάχο η Άννα που εδώ και καιρό έχει στη πρέσα την Ντόρα ποντάροντας να γίνει… Υφυπουργός Αθλητισμό όταν ο Κούλης γίνει πρωθυπουργός και ο Βαγγέλης Ιωάννου σύμβουλος της….

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου