30.11.16

ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΣΟΚ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ: ¨Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΕΙ ΑΠ’ ΤΟ ΧΙΟΝΙ” – ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ- ΔΕΙΤΕ ΠΟΤΕ…

Σύμφωνα με το πιο έγκυρο Αμερικάνικο site πρόβλεψης καιρού, η χώρα μας θα ”θαφτεί” από το χιόνι…για ένα διάστημα 3-4 ημερών, μετά τα Χριστούγεννα και πιο συγκεκριμένα στις …28,29,30,31 Δεκεμβρίου και στις 1,2 Ιανουαρίου.
Μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα, το Αμερικάνικο σαιτ, θέλει να έρχεται πολικό ψύχος πάνω από την Ελλάδα, σε συνδυασμό με συνεχόμενο βαρομετρικά χαμηλά από τη Μεσόγειο και τα Βαλκάνια, πράγμα που γίνεται τους τελευταίους μήνες στη χώρα μας, με αποτέλεσμα να έχουμε και πάρα πολλές βροχές και πλημμύρες.
Ακόμα και σε παραθαλάσσια και πεδινά τμήματα της βόρειας Ελλάδας, δίνουν οι Αμερικάνοι πυκνές χιονοπτώσεις με αρνητικές θερμοκρασίες. Μάλιστα, τα προηγούμενα χρόνια η συγκεκριμένα ιστοσελίδα σύμφωνα με το Greek-Weather.Org, δεν έδειχνε κάτι τέτοιο για τη χώρα μας, και όντως δεν είχαμε πολλά χιόνια.
Να τονίσουμε ότι η συγκεκριμένη ιστοσελίδα πέφτει αρκετά μέσα σε προβλεψιμότητα αρκετών ημερών ως και μισό μήνα μετά. Πάντως σύμφωνα με το Greek-Weather.Org, τα χιόνια αυτά και το κρύο αυτό που δείχνουν οι Αμερικάνοι, θα έρθει νωρίτερα στην Ελλάδα, ίσως και μέσα στα Χριστούγεννα. Για να δούμε λοιπόν αν φέτος στη χώρα μας θα κάνουμε λευκά Χριστούγεννα ύστερα από πολλά πολλά χρόνια μη σας πούμε και δεκαετίες. Η γνωστή Αμερικάνικη ιστοσελίδα ονομάζεται accuweather.com.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου