28.11.16

ΒΙΝΤΕΟ - ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ....ΠΡΟΣΦΥΓΑΣ !!! Άφησαν χωρίς ρεύμα καρκινοπαθή γυναίκα με κατάκοιτη μητέρα

Αντιμέτωπη με το ανάλγητο πρόσωπο της Πολιτείας βρίσκεται μια άπορη οικογένεια στην Κυψέλη, στην οποία έκοψαν το ρεύμα λόγω των ανεξόφλητων οφειλών της, παρά τα σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζουν τα μέλη της.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για μια γυναίκα καρκινοπαθή με όγκο στο κεφάλι, που ζει μαζί με την 80χρονη μητέρα της, η οποία πάσχει από άνοια και βρίσκεται κατάκοιτη στο κρεβάτι της.

Οι δυο τους ζουν με την πενιχρή σύνταξη της ηλικιωμένης, αφού η κόρη της δεν έχει κανένα εισόδημα, ενώ πρόσφατα προχώρησαν σε διακανονισμό του χρέους τους προς τη ΔΕΗ για να μην μείνουν χωρίς ρεύμα.
Κι ενώ πλήρωναν κανονικά τις δόσεις της ρύθμισης οι λογαριασμοί συνέχισαν να έρχονται, όμως αδυνατούσαν να τους πληρώσουν και αυτούς.
Έτσι, οι οφειλές προς τη ΔΕΗ συσσωρεύτηκαν εκ νέου με αποτέλεσμα συνεργείο της Επιχείρησης να προχωρήσει σε αναγκαστική διακοπή της ηλεκτροδότησης στο φτωχό νοικοκυριό, χωρίς να συνυπολογίζει τις ιδιαιτερότητες της συγκεκριμένης περίπτωσης και τις ανάγκες των δυο γυναικών.
Τελικά, μέλη του κινήματος «Δεν πληρώνω», που έχουν γίνει γνωστά πλέον ως «Ρομπέν των Φτωχών» μετέβησαν στην συγκεκριμένη οικία στην Κυψέλη και επανασύνδεσαν το ρεύμα, χαρίζοντας φως και ελπίδα στην απελπισμένη οικογένεια.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου