25.11.16

Ο ΟΜΙΛΟΣ ΙΑΣΩ ΑΓΚΑΛΙΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΕΣ

O Φιλοκτήτης, το ΙΑΣΩ, το ΙΑΣΩ Παίδων και το ΙΑΣΩ General προχώρησαν σε συμφωνία συνεργασίας με το Σύλλογο Ελλήνων Ολυμπιονικών, προσφέροντας μοναδικά προνόμια υγείας σε όλους τους Ολυμπιονίκες καθώς και τα στελέχη του Συλλόγου.
Ο Όμιλος ΙΑΣΩ στη δύσκολη συγκυρία που βιώνουμε, δείχνει έμπρακτα τη στήριξή του προς τους ανθρώπους που συνεχίζουν να μας κάνουν ακόμη περήφανους διεθνώς. Ως απόρροια αυτής της συμφωνίας, οι Ολυμπιονίκες μας και τα στελέχη του Συλλόγου έχουν πλέον πρόσβαση σε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες υγείας σε έναν από τους μεγαλύτερους Ομίλους Υγείας στην Ελλάδα, προκειμένου να καλύψουν αποτελεσματικά τις ανάγκες τους. Ο Σύλλογος Ελλήνων Ολυμπιονικών, στα πλαίσια αυτής της νέας συνεργασίας, θα είναι αρωγός και συνδιοργανωτής με το πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του Ομίλου ΙΑΣΩ «δίπλα σας» για την πραγματοποίηση δράσεων προαγωγής της υγείας και κοινωνικής ευαισθητοποίησης στο ευρύ κοινό.
Στην υπογραφή της συμφωνίας έδωσαν το παρόν Ολυμπιονίκες από διάφορα αθλήματα: Μιχάλης Κακιούζης Ολυμπιονίκης Καλαθοσφαίρισης, Εύη Μωραϊτίδου, Αργυρή Ολυμπιονίκης Υδατοσφαίρισης, Βιργινία Κραβαριώτη, Χάλκινη Ολυμπιονίκης Ιστιοπλοΐας, Μαρία Βρυώνη, Ολυμπιονίκης Πάλης, Αποστολία Ιωάννου, Ολυμπιονίκης Συγχρονισμένης Κολύμβησης, Σταυρούλα Αντωνάκου, Ολυμπιονίκης Υδατοσφαίρισης, Αρετή Αθανασοπούλου, Ολυμπιονίκης TAE KWO DO, Σπύρος Γιάνναρος, Διονύσιος Αγγελόπουλοςκαι Λευτέρης Κόνσολας, Ολυμπιονίκες Κωπηλασίας, οι οποίοι δώρισαν στον Πρόεδρο του Ομίλου ΙΑΣΩ Δρ Γ. Σταματίου και τον Διευθύνων Σύμβουλο του ΦΙΛΟΚΤΗΤΗ Καθηγητή κ. Α. Αντσακλή, μία εμφάνιση της ομάδας μπάσκετ του ΣΕΟ.
Ο Δρ. Γεώργιος Σταματίου, Μ/Γ, Πρόεδρος του Δ.Σ. Ομίλου ΙΑΣΩ καλωσόρισε και ευχαρίστησε την κα Βούλα Κοζομπόλη, Πρόεδρο του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών καθώς και τους παρευρισκόμενους Ολυμπιονίκες και δήλωσε μεταξύ άλλων ότι: «…Νιώθουμε πολύ υπερήφανοι για την ιστορία μας, πολύ υπερήφανοι για τους ολυμπιονίκες μας, πολύ υπερήφανοι για εσάς, οι οποίοι συνεχίζετε να ενσαρκώνεται το ολυμπιακό ιδεώδες. Τη βασική αρχή της ισότητας και της ισονομίας. Θα είμαστε πάντα δίπλα σας, προσφέροντάς ως Όμιλος ΙΑΣΩ, αμέριστη στήριξη στο έργο σας…».
Από την πλευρά της, η Πρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών κα Βούλα Κοζομπόλη, αφού ευχαρίστησε τον Πρόεδρο και τα στελέχη του Ομίλου, σημείωσε: «Είναι αλήθεια ότι δεδομένης της φύσης της δραστηριότητάς μας, μέσω της οποίας αντιμετωπίζουμε συχνά πολλές σωματικές καταπονήσεις και τραυματισμούς, η παροχή υπηρεσιών υγείας του Ομίλου ΙΑΣΩ και του ΦΙΛΟΚΤΗΤΗ, του Κέντρου Αποθεραπείας και Αποκατάστασης στην Αττική και ενός εκ των πιο σημαντικών της Ευρώπης, τόσο προς εμάς, όσο και προς τα μέλη των οικογενειών μας, είναι πολύ σημαντική, και μας δίνει το αίσθημα της ασφάλειας σε εποχές αβεβαιότητας».

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου