4.11.16

Σμαράγδα Καρύδη: Δεν ψήφισα Τσίπρα, δεν τον πίστεψα ποτέ

Για το Mega και τον Αλέξη Τσίπρα μίλησε μεταξύ άλλων, η Σμαράγδα Καρύδη σε συνέντευξη που παραχώρησε στο  aixmi.gr. 
 
Η ηθοποιός και παρουσιάστρια, εξήγησε πως δεν ψήφισε ποτέ τον ΣΥΡΙΖΑ γιατί «ποτέ δεν πίστεψα ότι θα δώσει όλα αυτά που έλεγε. Ποτέ».

Διαβάστε μερικά αποσπάσματα από τη συνέντευξη: 

Για το Mega: 
"...Δεν ξέρω, ρε παιδί μου, έχω μία μικρή ελπίδα ότι μπορεί να αλλάξει. Δεν είναι το Mega μόνο το κανάλι της διαπλοκής. Διαπλοκή υπάρχει παντού στην Ελλάδα. Το ρίξαμε όλο πάνω του και ξεχάσαμε πόσες σειρές έγιναν στο κανάλι, πόσα ψηλά έβαλε τον πήχη από το 90 που άνοιξε για τον ενημερωτικό τομέα για τα πολύ καλά σίριαλ που έκανε για πάρα πολλά πράγματα. Λες κι όλη η διαπλοκή ήταν το Μega. Η διαπλοκή στην Ελλάδα υπάρχει παντού και πάντα φεύγει μία διαπλοκή για να αντικατασταθεί από μία άλλη. Απλά στοχοποιήθηκε το κανάλι και πήρε η μπάλα και το υπόλοιπο κομμάτι των καναλιών.
Η θέση που περιήλθε το Mega εντέλει είναι πρόβλημα και των μετόχων του. Δηλαδή κάτι εκεί μεταξύ τους δεν τα βρήκαν".
Για τις τηλεοπτικές άδειες: 
"Κοίταξε εγώ γιατί να την αξιολογήσω αφού απεφάνθη το Συμβούλιο της Επικρατείας για να πει αν κάτι είναι συνταγματικό ή  όχι. Μένω σε αυτό. Από την άλλη εμένα και πριν βγει αυτή η απόφαση, το μόνο που ήταν για μένα παράλογο, ήταν γιατί έπρεπε να ήταν 4 κανάλια. Και να μοιραστούν τα χρήματα, και για να μην κλείσουν υγιείς επιχειρήσεις όπως κινδύνεψε να γίνει με τον Alpha και το Star που πληρώνουν τους εργαζόμενους και να υπάρχει γενικά πολυφωνία, ελευθερία στην αγορά ειδικά σε μία εποχή που τη χρειαζόμαστε πολύ την αγορά να  λειτουργεί. Δεν μπορούμε να την περιορίσουμε. Αυτό μου φάνηκε παράλογο -και μάλιστα παράλογο και για την ίδια την κυβέρνηση- το πώς επέλεξε κάτι που θα της γυρνούσε τόσο μπούμερανγκ. Αυτό με ξεπέρασε λίγο. Κι όλη αυτή η κουβέντα που έγινε, κι όλος αυτός ο πόλεμος ήταν για τον αριθμό 4. Αν έλεγε ότι θα πληρώσουν όλα τα κανάλια για τις συχνότητες δε θα είχε να πει κάτι κανείς. Ούτε τα ίδια τα κανάλια δεν θα μπορούσαν να πουν κάτι, γιατί θα έβρισκαν πάτημα. Δεν καταλαβαίνω γιατί αυτή η κυβέρνηση δίνει συνεχώς πάτημα. Αυτό μου φάνηκε παράξενο".
Για τον Αλέξη Τσίπρα: 
"Απλά θεωρώ ότι έταξε παρά πολλά σε όλους που φαινόταν από την αρχή ότι δεν μπορούσε να υλοποιήσει. Έτσι βγαίνουν οι πολιτικοί στην Ελλάδα λέγοντας πολλά ψέματα. Δεν είναι η πρώτη φορά που το βλέπουμε. Δεν με ενδιαφέρει αυτό που λέγεται ότι είναι νέος. Τι θα πει αυτό; Δεν έχει καμία σημασία πόσο χρονών είναι κάποιος. Όπως έκαναν οι άλλοι παλιά έκανε κι αυτός ο νέος τώρα. Δηλαδή, είπε πολλά ψέματα για πράγματα που δεν μπορούσε να κάνει . Το πρόβλημα είναι γιατί εμείς αγοράζουμε το ψέμα, δεν είναι γιατί το πουλάνε αυτοί. Θέλει δύο για αυτό το πράγμα".

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου