26.11.16

ΒΙΝΤΕΟ - Αυτή είναι η νέα μόδα στο μαύρισμα που έχει ξετρελάνει τις Βραζιλιάνες

Αν υπάρχει ένας γυναικείος πληθυσμός που μπορεί να καυχηθεί ότι είναι... εξπέρ στο μαύρισμα, αυτές είναι σίγουρα οι εξωτικές Βραζιλιάνες, οι οποίες καταφέρνουν σχεδόν καθ' όλη τη διάρκεια του έτους να διατηρούν το βαθύ σοκολατένιο τους χρώμα, το οποίο αναδεικνύεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο με τις στολές του καρναβαλιού.



Παρόλο που το έργο τους αυτό διευκολύνεται από το θερμό κλίμα της χώρας τους, υπάρχουν και κάποια κόλπα τα οποία επιστρατεύουν οι πανέμορφες γυναίκες της Βραζιλίας, ώστε να εκμεταλλεύονται ακόμα και τον ήλιο του Νοέμβρη ή του Δεκέμβρη για να παραμένουν σέξι και γοητευτικές.



Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι ακόμα και αυτήν την εποχή κάνουν θραύση τα «σπα ηλιοθεραπείας», ειδικά διαμορφωμένοι χώροι στους οποίους οι γυναίκες μπορούν να ξεγυμνωθούν μακριά από τα επίμονα ανδρικά βλέμματα και, φορώντας μικροσκοπικά μπικίνι φτιαγμένα από... μονωτική ταινία, να αποκτήσουν βαθύ, ομοιόμορφο μαύρισμα χωρίς αντιαισθητικές γραμμές.



Η μανία με τα λεπτά, «τέλεια» σημάδια μαυρίσματος («μαρκίνιας» όπως λέγονται στα πορτογαλικά) οδηγεί δεκάδες πελάτισσες κάθε μέρα στο σπα Erika Bronze στο Ρίο Ντε Τζανέιρο, όπου το προσωπικό τις περιποιείται, τις βοηθά να βάλουν τα μαγιό από μονωτική και κατόπιν τους τα αφαιρεί, προκειμένου να θαυμάσουν το άψογο αποτέλεσμα.




Πηγή

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου