3.11.16

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ! Έκοψε με τα δόντια του, τη μύτη της γυναίκας του επειδή οι δικοί της δεν του έπαιρναν.... μοτοσικλέτα

Έκοψε με τα δόντια του τη μύτη της γυναίκας του επειδή οι δικοί της δεν του έπαιρναν μοτοσικλέτα
Δεν έχουν τέλος οι ιστορίες που βλέπουν καθημερινά το φως της δημοσιότητας και αφορούν στην κακοποίηση γυναικών από την Ινδία

Δεν έχουν τέλος οι ιστορίες φρίκης που βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχεδόν σε καθημερινή βάση και αφορούν σε τραγικές περιπτώσεις κακοποίησης γυναικών στην Ινδία, μια χώρα που είναι πολλές δεκαετίες πίσω στον συγκεκριμένο τομέα.
Η τελευταία φρικιαστική είδηση που κάνει σήμερα τον γύρο του διαδικτύου έχει να κάνει με την Ρατζ Κουμάρι, μια άτυχη 21χρονη γυναίκα που δέχτηκε την κτηνώδη επίθεση του συζύγου της (με τον οποίο βρίσκεται σε διάσταση) επειδή οι γονείς της δεν του έδωσαν ποτέ τα λεφτά και τη μοτοσικλέτα που του είχαν υποσχεθεί ως προίκα στον γάμο τους.
Όπως δήλωσε στις αρχές η 21χρονη, η οποία έχει παραμορφωθεί φρικτά στο πρόσωπο μετά την επίθεση, τόσο ο 23χρονος Σιβ Πρασάντ όσο και τα πεθερικά της τη βασάνιζαν από τις πρώτες κιόλας μέρες μετά τον γάμο, ζητώντας επίμονα τα χρήματα. Μην μπορώντας να αντέξει άλλο την κακοποίηση, η νεαρή γυναίκα επέστρεψε μετά από μερικούς μήνες στο σπίτι των γονιών της, εγκαταλείποντας τον άνδρα της. Ωστόσο, παρά το γεγονός ότι βρίσκονται σε διάσταση τον τελευταίο χρόνο, ο 23χρονος δεν έπαψε να την παρενοχλεί, ζητώντας της τα χρήματα που πίστευε ότι δικαιούταν.
Η κοπέλα του εξηγούσε ότι η φτωχή οικογένειά της δεν θα μπορούσε σε καμία περίπτωση να πληρώσει το υπέρογκο ποσό που ζητούσε, ούτε να αγοράσει μια ακριβή μοτοσικλέτα, όμως εκείνος δεν δεχόταν τις εξηγήσεις της και απειλούσε να την εκδικηθεί.
Δυστυχώς, αυτές οι απειλές δεν ήταν κούφιες.
Πριν λίγες μέρες, ο νεαρός πλησίασε στον δρόμο στην κοπέλα καθώς εκείνη επέστρεφε σπίτι από τη σχολή της και, όταν εκείνη αρνήθηκε να τον ακολουθήσει, της όρμησε και της δάγκωσε τη μύτη, κόβοντας ένα μεγάλο κομμάτι. Στη συνέχεια, όταν άρχισε να συγκεντρώνεται κόσμος από τις φωνές της κοπέλας, ο 23χρονος τράπηκε σε φυγή. Όπως αναφέρουν τα τοπικά μέσα, ο δράστης έχει τεθεί υπό κράτηση μετά από καταγγελία της νεαρής, και οι αρχές διερευνούν την υπόθεση.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου