22.11.16

Διεθνές τουρνουά γκολφ στη Costa Navarino

Η αντίστροφη μέτρηση για το 1ο διεθνές τουρνουά golf Messinia Pro Am έχει ξεκινήσει και το ενδιαφέρον των ομάδων γκολφ από την Ελλάδα και το εξωτερικό ήδη κορυφώνεται!

Επαγγελματίες και ερασιτέχνες αθλητές του γκολφ έχουν ήδη σχηματίσει τις πρώτες Pro Am ομάδες του τουρνουά, δίνοντας το πρώτο τους αγωνιστικό ραντεβού για φέτος στις 21-24 Φεβρουαρίου 2017, στην Costa Navarino!
Την διοργάνωση θα τιμήσει στην πρώτη της χρονιά, ο κορυφαίος Αμερικανός, με «Λιθουανικές ρίζες» πρώην μπασκετμπολίστας Τζο Αρλάουκας.
Με αφορμή την συμμετοχή του στο τουρνουά, ο σπουδαίος καλαθοσφαιριστής δήλωσε μεταξύ άλλων: «Αισθάνομαι υπέροχα που θα έχω την ευκαιρία να επισκεφτώ μια από τις αγαπημένες μου χώρες, την Ελλάδα. Πραγματικά ανυπομονώ να παίξω στα δύο σπουδαία signature-σχεδιασμένα γήπεδα γκολφ και να απολαύσω τις ανέσεις της Costa Navarino».
Κάθε ομάδα που συμμετέχει στο τουρνουά αποτελείται από έναν επαγγελματία και τρεις ερασιτέχνες αθλητές, προκειμένου να σχηματιστεί η τελική τετράδα! Την Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2017, θα πραγματοποιηθεί η πρώτη επίσημη προπόνηση για όλες τις ομάδες, με την δράση να ξεκινάει την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου και να ολοκληρώνεται την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2017! Σημείο αναφοράς του τουρνουά, θα είναι φυσικά τα δύο βραβευμένα γήπεδα γκολφ της Costa Navarino. Το «The Dunes Course», το πρώτο signature γήπεδο golf 18 οπών στην Ελλάδα και το «The Bay Course», το δεύτερο παραθαλάσσιο γήπεδο golf 18 οπών. Και τα δύο golf courses έχουν βραβευτεί, ως Best Newcomers, από το The World of Leading Golf Association, το 2014, ενώ το 2016 μάλιστα με την τελευταία αναγνώριση που ήρθε μετά από λεπτομερή έρευνα έξι μηνών, το διεθνώς αναγνωρισμένο περιοδικό Golf World ανακοίνωσε τη λίστα των Top 100 European Golf Resorts, στην οποία η Costa Navarino και τα δύο signature golf courses «The Dunes Course» και «The Bay Course» κατέλαβαν την 6η θέση!
* Οι εγγραφές και δηλώσεις συμμετοχής για το 1ο Messinia Pro Am συνεχίζονται στην επίσημη σελίδα της διοργάνωσης: http://messiniaproam.costanavarino.com/registration.html
Για όσους επιθυμούν να διαμείνουν στo The Westin Resort Costa Navarino και να απολαύσουν το πλήρες πρόγραμμα του «Messinia Pro Am 2017» από κοντά, ισχύουν ειδικά πακέτα διαμονής: http://messiniaproam.costanavarino.com/travel/accomodation-packages.html

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου