19.11.16

Ιερόδουλες γράφουν τις εμπειρίες τους και βαθμολογούν τους πελάτες τους σε forum!

Ιερόδουλες γράφουν τις εμπειρίες τους και βαθμολογούν τους πελάτες τους σε forum!
«Ήταν πολύ βίαιος και δεν πλήρωσε». Αυτό είναι ένα παράδειγμα από τα σχόλια που γράφουν ιερόδουλες στη Μεγάλη Βρετανία σε διαδικτυακό φορουμ.

Στον ιστότοπο Saafe (Support and Advice for Escorts), οι επαγγελματίες του σεξ γράφουν τις προσωπικές τους εμπειρίες από τους πελάτες τους, βαθμολογώντας τους.  Μερικές από τις γυναίκες αναφέρουν ακόμα και από ποιους πελάτες τους έχουν πέσει θύματα βίαιης συμπεριφοράς ή ακόμα και ληστείας και προειδοποιούν τις συναδέλφους τους ούτως ώστε να προφυλάσσονται από επικίνδυνους άνδρες.
Οι γυναίκες συζητούν με τις συναδέλφους τους για τις τιμές για τις σεξουαλικές συνευρέσεις, για την ανησυχία τους σχετικά με το πόσοι πελάτες αρνούνται να φορέσουν προφυλακτικό, ή για το ποια είναι τα όρια της κάθε μίας στο σεξ.
Πρόσφατα, μία ιερόδουλος προειδοποιούσε για έναν ληστή που κινείται στο Μπέντφορντ καθώς και για έναν επιθετικό άνδρα που έχει δημιουργήσει προβλήματα σε πολλές γυναίκες.
Σε περιπτώσεις που οι γυναίκες βρίσκουν κοινά στοιχεία, μοιράζονται τους αριθμούς τηλεφώνων που τους έδωσαν οι πελάτες τους με την επικίνδυνη συμπεριφορά, χωρίς να δημοσιοποιούν μόνο τα δύο τελευταία ψηφία-.
Μάλιστα μία συνοδός ευχαρίστησε τις άλλες γυναίκες, καθώς είχε τηλεφωνηθεί με άνδρα που είχε καταγγελθεί από τις υπόλοιπες. Αναγνώρισε τον αριθμό και τελικά δεν πήγε ποτέ στο ερωτικό ραντεβού που είχαν κανονίσει.

topontiki.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου