31.12.16

Οι 10 προφητείες του Νοστράδαμου για το 2017

Ο Νοστράδαμος (Michel de Nostredame) ο Γάλλος φιλόσοφος και αστρολόγος του 16ου αιώνα σύμφωνα με όσους προσπαθούν να ερμηνεύσουν και να αποκωδικοποιήσουν τις προφητείες του είχε προβλέψει μια σειρά σημαντικών και ιστορικών γεγονότων από την άνοδο του Χίτλερ στην εξουσία, την επίθεση στους δίδυμους Πύργους το 2001 μέχρι και τη νίκη του Ντόναλντ Τραμπ στις αμερικανικές εκλογές.
Τώρα λίγο πριν το τέλος του 2016 το διαδίκτυο έχει γεμίσει με δημοσιεύματα για τις προφητείες που κάποιοι υποστηρίζουν ότι είχε κάνει για το 2017 ή τουλάχιστον έτσι επιχειρούν να ερμηνεύσουν τις προφητείες του.
Τρία είναι τα κύρια σημεία των προφητειών του: Πρώτον η άνοδος της Κίνας η οποία θα έρθει σε αντιδιαστολή με τη πτώση της κυριαρχίας των ΗΠΑ, η ένωση της Βόρειας με την Νότια Κορέα με την ανατροπή του Kim Jong-un ο οποίος θα ζητήσει άσυλο στη Ρωσία και ρίτη (και φαρμακερή) ο «Θερμός Πόλεμος».
Σύμφωνα με αυτές, στην παγκόσμια σκηνή η Κίνα θα πραγματοποιήσει τολμηρές κινήσεις προκειμένου να αποτρέψει την «οικονομική ανισορροπία» στον κόσμο με εκτεταμένες επιπτώσεις.
Η Ιταλία θα αντιμετωπίσει οικονομική κρίση με αύξηση της ανεργίας και «κόκκινα» δάνεια μετατρέποντας τη χώρα στο νέο επίκεντρο της κρίσης στην €ζώνη.
Η Βόρεια με την Νότια Κορέα θα ενωθούν μετά από ένα πραξικόπημα που θα ρίξει από την εξουσία τον τωρινό πρόεδρο ο οποίος μαζί με την οικογένειά του θα ζητήσει άσυλο από την Ρωσία του Πούτιν.
Αυτό είναι άλλωστε κάτι το οποίο ήδη έχει αρχίσει να δείχνει τα πρώτα του σημάδια με την παραίτηση του Ιταλού πρωθυπουργού Ματέο Ρέντσι.
Η «τωρινή υπερδύναμη» κάτι που οι ακόλουθοι του Νοστράδαμου θεωρούν πως παραπέμπει στις ΗΠΑ (όπως είναι φυσικό) θα γίνεται σιγά σιγά όλο και πιο αποσταθεροποιημένη όσο και ανίκανη να αντιμετωπίσει σημαντικά προβλήματα.
Σε μια άλλη προφητεία, που οι μελετητές του Νοστράδαμου εχουν καταλήξει ότι αναφέρεται για το 2017 προβλέπεται μια νέα ανακωχή ανάμεσα στην Ρωσία και στην Ουκρανία, ανακωχή η οποία θα συναντήσει την αντίθεση των ΗΠΑ αλλά θα βρει στήριξη από την Ε.Ε.
Στην Λατινική Αμερική οι κυβερνήσεις θα αρχίσουν να απομακρύνονται από την αριστερή διακυβέρνηση προκαλώντας πολιτικές και κοινωνικές αναταραχές.
Η πιο όμως τρομοκρατική προφητεία του Νοστράδαμου για το 2017, σύμφωνα με τους μελετητές του έργου του, είναι αυτή για τον «Θερμό Πόλεμο». Πρόκειται για ένα πόλεμο ο οποίος θα ξεκινήσει με αιτία την παγκόσμια υπερθέρμανση του πλανήτη και την μείωση των φυσικών πόρων με τις σοβαρότερες απειλές σε αυτόν τον πόλεμο να είναι η τρομοκρατία και ο βιολογικός πόλεμος (επιδημίες).
Σε ότι αφορά τις τεχνολογικές εξελίξεις ο Νοστράδαμος έχει προβλέψει ότι το cloud computing απλά θα εξελιχθεί σε computing, η ηλιακή ενέργεια θα διαδοθεί όλο και πιο πολύ και οι εμπορικού τύπου διαστημικές πτήσεις θα ξεκινήσουν να πραγματοποιούνται αρχικά σε τροχιακό επίπεδο.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου