15.12.16

Μετά απο 10 χρόνια ο Μέσι θα ντυθεί γαμπρός

Γαμπρός θα ντυθεί μέσα στο 2017 ο Λιονέλ Μέσι.

 Μετά από δέκα ολόκληρα χρόνια σχέσης, ο Αργεντίνος ποδοσφαιριστής  αποφάσισε να «αποκαταστήσει» την αγαπημένη του Αντονέλα. 
Ο σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα είναι δέκα χρόνια με τη σύντροφο του κι έχουν αποκτήσει δύο αγόρια. Σύμφωνα με τα σχετικά ρεπορτάζ, ο διεθνής επιθετικός πήρε τελικά την απόφαση θα επισημοποιήσει τη σχέση του με τη μητέρα των παιδιών του, μέσα στον επόμενο χρόνο. Ημερομηνία δεν έχει οριστεί ακόμα, όμως σίγουρα οι καλεσμένοι θα είναι πολλοί από όλον τον κόσμο, καθώς θα πρόκειται για παραδοσιακό, ανοιχτό γάμο, που θα τελεστεί στην γενέτειρα του στο Ροζάριο.
Πάντως προχθές στη Ντόχα του Κατάρ όπου βρίσκεται για φιλικά παιχνίδια συνάντησε έναν μικρό Αφγανό που φορούσε φανέλα του από πλαστική σακούλα. Ο Μουρτάζα Αχμάντι έγινε… viral όταν έκανε το γύρο του κόσμου μία φωτογραφία του να  γράφει στη σακούλα MESSI 10.
Τότε η εικόνα του μικρού Αφγανού προκάλεσε συγκίνηση και άγγιξε και τον «Λέο», που αφού εντόπισε τα ίχνη του μικρού του θαυμαστή με τη βοήθεια του BBC και της UNICEF, φρόντισε να του στείλει μια υπογεγραμμένη «κανονική» εμφάνιση της Αργεντινής.
Τώρα ο πιτσιρικάς, που μετανάστευσε με τους γονείς του στο Πακιστάν, είδε το όνειρό του να ολοκληρώνεται. Με την ευκαιρία της επίσκεψης της Μπαρτσελόνα στην Ντόχα, τον συνάντησε από κοντά. Ο «Λέο» τον πήρε αγκαλιά και το πρόσωπο του εξάχρονου, που αυτή τη φορά φορούσε φανέλα της «Μπάρτσα», έλαμψε από ευτυχία.

Α.Χ.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου