16.12.16

ΦΩΤΟ - 14χρονος έφαγε όλα τα λεφτά της οικογένειάς του σε σέξι διαδικτυακές πωλήτριες



Ξετίναξε της οικονομίες της οικογένειάς του ένας 14χρονος Κινέζος ο οποίος ξεμυαλίστηκε από γυναίκες που τον φλέρταραν μέσω διαδικτύου ενώ αυτός έπαιζε βιντεοπαιχνίδια.
Η οικογένεια του 14χρονου έχασε από τη μία μέρα στην άλλη όλες τις της οικονομίες όταν ο γιος τους κεραυνοβολήθηκε από τα σέξι κορίτσια που προσλαμβάνουν οι εταιρείες παιχνιδιών για να διαφημίσουν στους χρήστες του διαδικτύου τα προϊόντα τους.
0
Οι λεγόμενες και "cyber escorts", όπως αυτές που φαίνονται στην φωτογραφία, περνούν τον χρόνο τους κάνοντας διαδικτυακές συζητήσεις και φλερτάροντας με χρήστες του διαδικτύου όμως τους απαγορεύεται να χρησιμοποιήσουν κάμερες για να ικανοποιούν τις... όποιες διαθέσεις των πελατών των παιχνιδιών εταιρειών.
Ο μικρός Xiao Ming έφαγε σχεδόν 5.000 ευρώ σε μόλις δύο μήνες, αγοράζοντας εικονικά δώρα σε πέντε όμορφα κορίτσια που διαφήμιζαν ιντερνετικά παιχνίδια.
Ο λογαριασμός των αγορών του μικρού
2
Τα κορίτσια τον έπεισαν να αγοράζει προϊόντα ώστε να βελτιώσει τους διαδικτυακούς του χαρακτήρες (στα παιχνίδια).
Ο Xiao Ming σταμάτησε μόνο όταν άφησε... 1 σεντ στο λογαριασμό των γονιών του, δύο βιοπαλαιστών.
1
Ο 14χρονος αναφέρει τώρα ότι πίστευε πως τα κορίτσια ήταν... πραγματικές του φίλες αφού η επικοινωνία τους ήταν καθημερινή.
Παρόμοια περιστατικά είναι συχνά στην Κίνα με το φαινόμενο των "σέξι διαδικτυακών συνοδών" να έχει πάρει διαστάσεις επιδημίας.
Τώρα ο πατέρας του έχει υποχρεώσει τον μικρό να επιστρέψει όλο το ποσό "όσο σκληρά και αν χρειαστεί να δουλέψει".

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου