2.12.16

ΒΙΝΤΕΟ - ΦΡΙΚΗ !!! Ομαδικός βιασμός 19χρονης σε παραλία - Εκατοντάδες έβλεπαν αλλά δεν έκαναν τίποτα!

Δύο ακόμα δράστες του ομαδικού βιασμού 19χρονης σε πολυσύχναστη παραλία της Φλόριντα αναζητούν οι Αρχές, στον απόηχο των δύο πρώτων συλλήψεων.
Η νεαρή γυναίκα, που βιάστηκε μπροστά στα μάτια εκατοντάδων λουόμενων, δεν είχε ιδέα για αυτό που της συνέβη της μέχρι που αναγνώρισε τον εαυτό της σε φωτογραφίες από τον ανατριχιαστικό ομαδικό βιασμό.
Οι αρχές έδωσαν στη δημοσιότητα θολές φωτογραφίες από βίντεο στο οποίο καταγράφηκε ο βιασμός της σε μια ξαπλώστρα μεταξύ 10 με 12 Μαρτίου.
Το βίντεο ντοκουμέντο περιγράφεται από ανώτερους αξιωματικούς ως ένα από τα πιο αηδιαστικά και αποκρουστικά που έχουν δει ποτέ.
Εκατοντάδες νέοι βρίσκονταν στο σημείο λίγα μέτρα μακριά φωνάζοντας, πίνοντας και αγνοώντας την επίθεση που λάμβανε χώρα μπροστά στα μάτια τους.
Στο βίντεο διακρίνονται μάλιστα 3 κοπέλες να στέκονται και να μιλάνε δίπλα ακριβώς από το σημείο όπου οι δράστες βίαζαν το αναίσθητο θύμα τους.
"Της έδωσαν κάποιο ναρκωτικό και λιποθύμησε", σημείωσε ο αστυνομικός Ruth Corley, τονίζοντας πως δεν ήξερε τι είχε συμβεί μέχρι που επικοινώνησαν μαζί της οι αρχές και αναγνώρισε τον εαυτό της από τα τατουάζ της.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου