17.12.16

ΒΙΝΤΕΟ - Φοβερό κόλπο: Ξεπαγώστε το παρμπρίζ σας σε 1 μόλις δευτερόλεπτο!! Ό,τι καλύτερο για τον χειμώνα!

Μαζί με το κρύο, υπάρχει μια σειρά από ειδικές προκλήσεις που φέρνει ο χειμώνας μαζί του και που όλοι πρέπει να τις ξεπεράσουμε.
 Ξηρό δέρμα, σκασμένα χείλη, βουλωμένη μύτη, σκοτάδι από τις 16:00, καταιγίδες και ο κατάλογος συνεχίζεται…
Ένα από τα πιο ενοχλητικά πράγματα μακράν, είναι η εκκαθάριση πεζόδρομων και δρόμων από το χιόνι και τον πάγο. Το ίδιο ισχύει και για τα αυτοκίνητα, γιατί δεν μπορείτε να οδηγήσετε με ένα παγωμένο παρμπρίζ. Όχι μόνο είναι παράνομο, είναι επίσης εξαιρετικά επικίνδυνο.
Ενώ το «ξεχιόνισμα» του αυτοκινήτου σας και το ξύσιμο του πάγου από το παρμπρίζ φαίνεται σαν ένα αναγκαίο κακό, δεν θα έπρεπε να είναι.
Γλιτώστε λοιπόν χρόνο και ενέργεια, κάνοντας τα εξής:
Σε ένα δοχείο ψεκασμού ανακατέψτε 2 μέρη αλκοόλης με 1 μέρος νερού και στη συνέχεια προσθέστε μια κουταλιά της σούπας υγρό σαπούνι πιάτων.
Ανακατέψτε και ψεκάστε απευθείας στο παγωμένο παρμπρίζ. Παρακολουθήστε τον πάγο κυριολεκτικά να λιώνει μπροστά στα μάτια σας!
Αυτό το απλό μείγμα πρέπει να το έχετε σε ετοιμότητα τα κρύα πρωινά για το παγωμένο παρμπρίζ. Μπορείτε να αφήσετε το μπουκάλι αυτοκίνητό σας, αφού δεν θα παγώσει αν δεν πέσει η θερμοκρασία αρκετά κάτω από το μηδέν. Αυτό συμβαίνει γιατί το σημείο πήξης της αλκοόλης είναι -128,2 βαθμούς Κελσίου. Δεδομένου ότι το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ψεκάσετε, είναι μακράν ο πιο γρήγορος και εύκολος τρόπος για να καθαρίσετε ένα παρμπρίζ που είναι καλυμμένο με ένα παχύ στρώμα πάγου, όπως αναφέρει το tonwtiko.
Δείτε το βίντεο παρακάτω για να καταλάβετε ακριβώς πόσο καλά λειτουργεί στην πράξη. Αξίζει τον κόπο!

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου