11.12.16

ΦΩΤΟ - Σέξι 20χρονη έβαλε σε… δημοπρασία τα οπίσθια της για να της κάνουν τατουάζ!


Τα χρέη, λέει η ίδια, την οδήγησαν στο ακραίο μέτρο, αλλά παραδέχεται πως οι φίλοι της δεν θα ξαφνιαστούν όταν μάθουν την κίνησή της

Μια πολύ ασυνήθιστη ανάρτηση έγινε πρόσφατα στην ιστοσελίδα Trade Me, που ασχολείται με πωλήσεις προϊόντων μέσω δημοπρασιών στο διαδίκτυο.

Μια 20χρονη κοπέλα από την Νέα Ζηλανδία, η Μπέιλι Πράις αποφάσισε να βγάλει σε δημοπρασία ένα τμήμα των οπισθίων της όπου ο πλειοδότης θα αποφασίσει τι τατουάζ να χτυπήσει!
Η 20χρονη, που δηλώνει «άγριο κορίτσι», εξήγησε πως προέβη σε αυτό το… ακραίο μέτρο για να αντιμετωπίσει τα χρέη που την πνίγουν, παραδέχθηκε όμως πως οι φίλοι της δεν πρόκειται να ξαφνιαστούν με την κίνησή της, καθώς «ταιριάζει με τον τρελό χαρακτήρα» της.
«Είμαι ένα όμορφο άγριο κορίτσι και οι περισσότεροι άνθρωποι που με ξέρουν δεν θα ξαφνιαστούν που προσφέρω στον νικητή αυτής της δημοπρασίας την δυνατότητα να διαλέξει όποιο τατουάζ θέλει να κάνω στα οπίσθιά μου» γράφει στην ανάρτησή της, ενώ την συνοδεύει και με την παρακάτω φωτογραφία:
«Προφανώς, τα τατουάζ είναι για πάντα, οπότε ποιος μπορεί να πει όχι σε μια διαφήμιση εφ’όρου ζωής;» αναρωτιέται η 20χρονη και… αποθεώνει το ποστ: «Επίσης, είμαι πολύ γνωστή για το ότι επιδεικνύω συχνά τα οπίσθιά μου σε κοινή θέα»!
Αν ο νικητής της δημοπρασίας μένει στο Γουέλιγκντον που μένει και η ίδια, τότε θα μπορεί να πάει μαζί της την ώρα που θα κάνει το τατουάζ, ενώ σε κάθε περίπτωση θα πάρει μια κορνιζαρισμένη φωτογραφία με το αποτέλεσμα της επιλογής του.koritsi-tatoo-butt-dyo

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου