31.12.16

ΛΑΜΙΑ - Την Τρίτη απολογείται ο 39χρονος κατηγορούμενος για τη δολοφονία της παιδοψυχιάτρου

Για την ερχόμενη Τρίτη στη 1 το μεσημέρι πήρε προθεσμία να απολογηθεί ο 39 χρόνος Χρήστος Μπαλαντίνας, ο οποίος έχει συλληφθεί ως δράστης της αποτρόπαιας δολοφονίας της 45χρόνης Θώμης Κουμπούρα στη Λαμία.

Κατά την προσαγωγή του στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών της Λαμίας ήταν ανέκφραστος και απέφυγε να πει την οποιαδήποτε κουβέντα. Το ίδιο ανέκφραστος ήταν και όταν άκουσε τις βαριές κατηγορίες από τον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών της Λαμίας Νικήτα Θεολογίτη, ενώ λίγο αργότερα ζήτησε από τον ανακριτή προθεσμία να απολογηθεί.
Ο δικηγόρος του, Λεωνίδας Κουμπούρας, απέφυγε την οποιαδήποτε αναφορά σε ισχυρισμούς παραπέμποντας στην απολογία του πελάτη του την ερχόμενη Τρίτη.
Αντίθετα έγινε γνωστό είναι ότι λίγη ώρα πριν από την προσαγωγή του Χρηστού Μπαλαντίνα στο δικαστικό μέγαρο της Λαμίας είχαν φτάσει από τα ειδικά εργαστήρια της αστυνομίας και οι απαντήσεις για το γενετικό υλικό που είχε αποσταλεί προς εξέταση. Πρόκειται για γενετικό υλικό που εντοπίστηκε στο σπίτι του θύματος αλλά και στα νύχια της, καθώς όλα τα στοιχεία περιγράφουν ότι υπήρξε πάλη ανάμεσα στο θύμα και το δράστη πριν από τη δολοφονία.
Σύμφωνα με τους αστυνομικούς, «υπάρχει πλέον ταυτοποίηση όλων των στοιχείων από τα ευρήματα ανεξάρτητα από τη στάση την οποία τηρεί ο κατηγορούμενος».

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου