12.12.16

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ Τραγικός θάνατος για την 56χρονη αδελφή του δημάρχου


Τραγικός θάνατος για 56χρονη αδελφή Ελληνα δημάρχου

Τραγικό θάνατο βρήκε σήμερα το πρωί, στο Σκεπαστό Καλαβρύτων, μέσα στο σπίτι της, η 56χρονη Αρχοντούλα Λαζουρά, αδελφή του δημάρχου Καλαβρύτων Γιώργου Λαζουρά.
Την 56χρονη εντόπισαν νεκρή το πλήρωμα του ασθενοφόρου του Νοσοκομείου Καλαβρύτων που έσπευσε στο σπίτι λίγο μετά τις 11.00 το πρωί σήμερα. Το δυστύχημα είναι πιθανό να συνέβη λίγο νωρίτερα.
Η 56χρονη βρέθηκε νεκρή στο ΙΧ της, στον χώρο του γκαράζ. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, τα αίτια θανάτου είναι βαρύτατα κτυπήματα από την συντριβή του οχήματος που κύλησε -καθώς δεν ήταν ασφαλισμένο με το χειρόφρενο- με αποτέλεσμα να κτυπηθεί βαριά η οδηγός.
Το πλήρωμα του ΕΚΑΒ βρήκε και μετέφερε την άτυχη γυναίκα στο Νοσοκομείο όπου απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός της καθώς είχε ήδη χάσει πολύ αίμα.
Στο χώρο του Νοσοκομείου μετέβη και ο δήμαρχος Καλαβρύτων ο οποίος είναι συντετριμμένος από την βαριά απώλεια για την οικογένεια. Η Αρχοντούλα Λαζουρά ήταν μητέρα δύο ενηλίκων παιδιών.
"Η τραγική μοίρα... Η μοναδική πολυαγαπημένη μου αδελφή, Αρχοντούλα,έφυγε,στα 56 χρόνια της, σε ένα τραγικό και απρόσμενο ατύχημα, με το αυτοκίνητό της. Η εξόδιος ακολουθία της θα γίνει, αύριο, Τρίτη, στις 3:30 μ.μ.στα Καλάβρυτα, μετά το πέρας του μνημοσύνου για το Καλαβρυτινό Ολοκαύτωμα. Καλό σου Ταξίδι,αγαπημένη μου, μονάκριβη,αδελφούλα. Να μου φιλήσεις, τον πατέρα και τη μανούλα μας. Ο Θεός να σε αναπαύει" ανέφερε ο δήμαρχος Καλαβρύτων σε ανάρτησή του.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου