2.12.16

Χριστουγεννιάτικο υπερθέαμα στο Βόλο με Σάκη Ρουβά και 60.000 κόσμου


Χριστουγεννιάτικο υπερθέαμα στο Βόλο με Σάκη Ρουβά και 60.000 κόσμου

Ένα υπερθέαμα απόλαυσαν χθες το βράδυ χιλιάδες Βολιώτες και επισκέπτες από κάθε γωνιά της Ελλάδας με αφορμή την έναρξη της χριστουγεννιάτικης περιόδου, με μια πανδαισία χρωμάτων και μουσικής, και με την παρουσία του Σάκη Ρουβά που ξεσήκωσε τα πλήθη. Την έναρξη των εκδηλώσεων έκανε ο Σάκης Ρουβάς, που έφθασε στην παραλία του Βόλου με σκάφος. Εκεί τον περίμεναν πάνω από 60.000 κόσμου που τραγουδούσαν μαζί του χριστουγεννιάτικα τραγούδια, ενώ ο ουρανός του Βόλου φωτίσθηκε από ένα υπέρλαμπρο θέαμα πυροτεχνημάτων που εντυπωσίασαν μικρούς και μεγάλους.
Από το ιστορικό κτίριο του Πανεπιστημίου, ένας αγιοβασίλης ακροβάτης, αιωρούμενος, πετούσε σοκολάτες στο πλήθος, ενώ κλασσική μουσική από την Συμφωνική Ορχήστρα του Βόλου σκορπούσε συναισθήματα αγάπης ενόψει των εορτών.
Υπό το φως της φωταγωγημένης «Αργούς», ο Σάκης Ρουβάς και ο δήμαρχος Βόλου επιβιβάστηκαν σε χριστουγεννιάτικες άμαξες, και διασχίζοντας την λεωφόρο Δημητριάδος κάτω από τον περίφημο «μπλε ουρανό», έφθασαν στην πλατεία Δημαρχείου όπου άναψαν τα 80.000 λαμπιόνια στο υψηλότερο χριστουγεννιάτικο δέντρο της χώρας, που φθάνει τα 24 μέτρα.
Πανδαιμόνιο έγινε και στο «χωριό του Αη Βασίλη» στην πλατεία Ρήγα Φερραίου, με θερμότατη υποδοχή του Σάκη Ρουβά από χιλιάδες συγκεντρωμένους. Ο τραγουδιστής, μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, είπε ότι «έμεινε εντυπωσιασμένος από το μέγα πλήθος που τον ανέμενε παρά το τσουχτερό κρύο - και για το καλοκαίρι αποφάσισε να δώσει μια συναυλία στον Βόλο που δεν θα έχει προηγούμενο».
Χθες το απόγευμα, ο Σάκης Ρουβάς επισκέφθηκε και το Ορφανοτροφείο Βόλου, μίλησε με τα φιλοξενούμενα παιδιά, πέρασε αρκετή ωρα μαζί τους και φωτογραφήθηκε μοιράζοντας χαρά και ελπίδα.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου