15.12.16

ΕΚΕΙΝΟΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥ - Φρίκη στη Λάρισα: Κοριτσάκι έγραψε σε έκθεση στο σχολείο ότι τη βίαζε ο νονός της


Φρίκη στη Λάρισα: Κοριτσάκι έγραψε σε έκθεση στο σχολείο ότι τη βίαζε ο νονός της

Από στενοί συγγενείς, κουμπάροι, μετεξελίχθηκαν σε μισητοί εχθροί δύο οικογένειες στη Λάρισα, οι οποίες αλληλοκατηγορούνται με βαρύτατες κατηγορίες σε μία υπόθεση που βρίσκεται ήδη στα χέρια της δικαιοσύνης. Η ιστορία ξεκινά πέντε χρόνια νωρίτερα, το 2011, όταν το ένα ζευγάρι που είχε δύο κόρες, εργάζονταν στην επιχείρηση που είχε ο κουμπάρος τους, ο οποίος ήταν νονός στο ένα τους παιδί. Κατά την καταγγελία του νονού, εκείνο το διάστημα διαπιστώθηκε πως η κουμπάρα – μητέρα της μικρής, είχε κλέψει την επιχείρηση. Έτσι, όπως ο ίδιος υποστηρίζει, αναγκάστηκε να τη διακόψει διακριτικά από την εργασία, χωρίς να αποταθεί στη δικαιοσύνη ένεκα της συγγένειας.
Η ενέργεια αυτή έφερε τις δύο οικογένειες «στα μαχαίρια», ενώ τρία χρόνια αργότερα, η μικρή κόρη σε μία έκθεση ιδεών στο σχολείο της, υποστήριξε πως είχε πέσει θύμα βιασμού από το νονό της!
Έκπληκτος ο δάσκαλος ενημέρωσε για την έκθεση της μικρής τον εισαγγελέα κι αυτός με τη σειρά του διέταξε προανάκριση.
Από την πλευρά του νονού όμως, έχουν απαντήσει με μηνύσεις και αγωγές ύψους 500.000 ευρώ, για τα αδικήματα της συκοφαντικής δυσφήμισης, του εκβιασμού και της απόπειρας απάτης.
Σε ότι αφορά το δικαστικό στάδιο, η κύρια ανάκριση έχει περατωθεί, κρίνοντας το νονό μη προφυλακιστέο.
Ο συνήγορος υπεράσπισης του νονού ωστόσο, υποστηρίζει πως σύντομα αναμένεται να υπάρξει εξέλιξη – βόμβα από μαρτυρία προσώπου που έχει ρόλο «κλειδί» στην υπόθεση.
πηγή: onlarissa.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου