20.12.16

Οι «Όρνιθες» του Αριστοφάνη στο ΔΗΠΕΘΕ Καλαμάτας

Η Παιδική Σκηνή του Δημοτικού Περιφερειακού Θεάτρου Καλαμάτας θα παρουσιάσει την κωμωδία του Αριστοφάνη «Όρνιθες», σε διασκευή για παιδιά του Κώστα Κατσουλάκη.
Για πρώτη φορά στην ιστορία του, το ΔΗΠΕΘΕ Καλαμάτας επιλεγεί μιαν Αριστοφανική κωμωδία, με στόχο να φέρει τα παιδιά σε επαφή με την αρχαία ελληνική γραμματεία και τα κλασικά κείμενα των σπουδαίων αρχαίων Ελλήνων συγγραφέων μέσα από μια φαντασμαγορική, ευχάριστη παράσταση με πλούσια σκηνικά και κοστούμια, ευφάνταστες χορογραφίες και χαρούμενες μουσικές και τραγούδια.
Η διασκευή, η σκηνοθεσία, καθώς και η επιμέλεια των σκηνικών, κοστουμιών και φωτισμών είναι του Κώστα Κατσουλάκη, η μουσική του Μιχάλη Χριστοδουλίδη, οι χορογραφίες της Μαρίας Λαδά, ενώ βοηθός σκηνοθέτη είναι η Εύη Γιαννακοπούλου.
Παίζουν: Νάστια Βραχάτη, Εύη Γιαννακοπούλου, Γιάννης Κατσιμίχας, Μαρία Λαδά, Κωνσταντίνος Πασσάς, Γιώργος Τσαπόγας και ο μουσικός Πάνος Κουραμπάς.
Η πρεμιέρα του έργου θα δοθεί την Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2017.
Το έργο θα παρουσιάζεται σε οργανωμένες παραστάσεις για τα σχολεία της Καλαμάτας και της περιφέρειας από τις 9/1/2017, κάθε Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή το πρωί στην Κεντρική Σκηνή του ΔΗΠΕΘΕ Καλαμάτας (Δημοσθένους 2).
Αρμόδια για προγραμματισμό ημερομηνίας είναι η Ολυμπία Δημητρέα.
Τηλέφωνα: 27210 82616 και 6983 581023.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου