17.12.16

Πολάκης - Άδωνις: Νέο επεισόδιο

Δε λέει να κωπάσει η σύγκρουση του Παύλου Πολάκη με τον Άδωνι Γεωργιάδη, αντίθετα όλα δείχνουν ότι θα οδηγηθεί στις αίθουσες των δικαστηρίων.

O αναπληρωτής υπουργός Υγείας έδωσε συνέχεια στη διαμάχη που ξεκίνησε στη Βουλή την Πέμπτη, με ανάρτηση  στο Facebook, στην οποία αποκαλεί τον αντιπρόεδρο της ΝΔ «κανίς του Σόιμπλε»  και «κακορίζικο σε ντελίριο ενοχής». Του αφιερώνει δε τη «Μπαλάντα του κυρ Μέντιου», την οποία είχε ερμηνεύσει ο αξέχαστος Νίκος Ξυλούρης. Και προσθέτει ότι έχει στείλει στον εισαγγελέα τα στοιχεία, που επιβεβαιώνουν τις καταγγελίες του  για τα «ραβασάκια» στο ΚΕΕΛΠΝΟ.Παυλος Πολακης

Χθες ,όταν γαύγιζε το κανίς του Σόιμπλε και μιλούσε για γαϊδούρια ,μουστάκια και Κρητη κράτησα την ψυχραιμία μου ...γιατι είχα απέναντι μου ενα κακοριζικο σε ντελιριουμ ενοχής .
Σημερα λέω λοιπόν να του αφιερώσω την μπαλάντα του Κυρ Μέντιου που την τραγουδάει ένας μεγάλος αξεχαςτος μουστακαλής κρητικος για να προσέξει τα λόγια και να ξανά πάθει παράκρουση ....

ΥΓ τα στοιχεία ειναι στον εισαγγελέα Γι αυτο δεν κατατέθηκαν χθες στη Βουλή ...
ΚΑΛΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ...
__Η μπαλαντα του Κυρ Μεντιου __♪Νικος Ξυλουρης (eng.lyrics)

Ενα Αριστουργημα!!! Στίχοι: Κώστας ΒάρναληςΟ Αδωνις Γεωργιάδης απάντησε μέσω Twitter, αναφέροντας ότι καταθέτει μήνυση σε βάρος του κ. Πολάκη.

Aixmi.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου