28.12.16

Λήστεψαν και σκότωσαν γνωστό επιχειρηματία στον Βόλο


Λήστεψαν και σκότωσαν γνωστό επιχειρηματία στον Βόλο

Σε ληστεία μετά φόνου με όπλο οφείλεται ο θάνατος ενός επιχειρηματία μεταλλικών κατασκευών, περίπου 60 χρονών, σήμερα το πρωί στο σπίτι του στον Αλμυρό και ήδη υπάρχει μεγάλη κινητοποίηση της Αστυνομίας. Ληστής ή ληστές επιχείρησαν να ληστέψουν και φέρεται να πυροβόλησαν τον Αριστείδη Κολοβό που διατηρούσε την επιχείρησή του στο δρόμο που οδηγεί στην παραλία του Αλμυρού.
Σύμφωνα με ανάρτηση του almyros.gr το αίμα του άτυχου επιχειρηματία δεν βρέθηκε μόνο γύρω από το άψυχο σώμα του, αλλά και στους διαδρόμους, ακόμη και στην είσοδο της πολυκατοικίας που διέμενε, γεγονός που προφανώς κινητοποίησε τους περιοίκους να δουν ότι κάτι άσχημο.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο γιός του θύματος ανήσυχος γιατί δεν βρήκε στην εργασία του τον πατέρα του, τον έψαξε στο σπίτι του, όπου και βρήκε το πτώμα του και αμέσως κάλεσε την αστυνομία.
Το αυτοκίνητο του Αριστείδη Κολοβού, βρέθηκε κοντά στο Αερινό, τρακαρισμένο και παρατημένο στην άκρη του δρόμου και η Αστυνομία εικάζει ότι διέφυγε με αυτό ο δράστης. Κοντά στο άψυχο σώμα του, αναφέρουν ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, βρέθηκε αντικείμενο, μάλλον σιδεριά, που συνήθιζε να κρατά για άμυνα.
Τον θάνατο του άτυχου Αριστείδη Κολοβού επιβεβαίωσε γιατρός του Κέντρου Υγείας Αλμυρού, όπου μεταφέρθηκε η σορός του.
Επί τόπου βρίσκονται αστυνομικοί του Α.Τ. Αλμυρού, της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, ενώ στο σημείο μεταβαίνουν η ιατροδικαστής Ρουμπίνη Λεονταρή και αξιωματικοί της Υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος.
Επαγγελματίες που τον γνώριζαν κάνουν λόγο για έναν σοβαρό επιχειρηματία που δεν είχε οφειλές και δεν είχε δώσει δικαιώματα ποτέ, ενώ το κτίριο που στεγάζεται η επιχείρησή του είναι ιδιόκτητο.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου