11.12.16

''Ομογενειακή επίθεση'' στις ΗΠΑ υπέρ Ελλάδας-Κύπρου

Την Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2016, ομάδα Ομογενών, με κατάρτιση και γνώση, έστειλε (ξεχωριστά στον/στην κάθε παραλήπτη) ''δυνατή'' επιστολή, στην οποία τονίζεται η τουρκική προκλητικότητα εις βάρος της αδύναμης -εξαιτίας ''μνημονίων''- Ελλάδας, η εκβιαστική τακτική γιά νέο ''σχέδιο Αννάν'' στην Κύπρο και η -υποκινούμενη από την Τουρκία- αλβανική προκλητικότητα. Παραλήπτες της επιστολής, που στάλθηκε από νεοσύστατη μη κερδοσκοπική Οργάνωση της ομάδας των Ομογενών, ήταν:
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα, ο επόμενος πρόεδρος Ντόναλντ Τράμπ, ο υπουργός Εξωτερικών Tζον Κέρρυ, τα 435 μέλη, με δικαίωμα ψήφου στην Βουλή Αντιπροσώπων και τα 100 μέλη της Γερουσίας ΗΠΑ. Επίσης, οι κυβερνήτες των 50 Πολιτειών ΗΠΑ, 1.128 ημερήσιες εφημερίδες ανά τις ΗΠΑ, 617 τηλεοπτικοί σταθμοί (παναμερικάνικοι και τοπικοί) και 695 ραδιοσταθμοί (παναμερικάνικοι και τοπικοί) ανά τις ΗΠΑ (ο/η κάθε παραλήπτης έλαβαν την επιστολή με email, ατομικά-ξεχωριστά).
Το ''Κ'' έχει αντίγραφο της επιστολής, που θα δημοσιοποιήσει όταν οι της Οργάνωσης το επιτρέψουν. Η νεοσύστατη Οργάνωση, που προετοιμαζόταν γιά το ζήτημα από τον Σεπτέμβριο, δημιουργώντας ''βάση δεδομένων'' με ονόματα, διευθύνσεις, τηλέφωνα και emails των παραληπτών-αποδεκτών της επιστολής, θα εντείνει την δραστηριότητα στην ίδια κατεύθυνση, τους επόμενους μήνες.
Εκτιμούμε ότι η ομάδα Ομογενών της νέας Οργάνωσης έπραξε, διαπιστώνοντας -ορθά- την ανυπαρξία του υπουργείου Εξωτερικών Ελλάδας (και ειδικά των διπλωματών του στις ΗΠΑ) και την ολική ανυπαρξία-''αφασία'' των ημιδιαλυμένων ''φορέων'' της Ομογένειας.

πηγή

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου