30.12.16

ΚΑΛΑΜΑΤΑ - Η ποιό τυχερή και όμορφη Πρωτοχρονιά !!!

Την καλύτερη και σίγουρα πιο τυχερή πρωτοχρονιά θα κάνει ένας συμπολίτης μας ο οποίος, πριν από λίγο, αναδείχθηκε ο τυχερός που κέρδισε μία κατοικία FARAI SMART SUITE, σε κλήρωση που έγινε στα γραφεία της κατασκευάστριας εταιρείας ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΟΥΜΑΝΗ!

Από το τέλος του καλοκαιριού, οι εργασίες εξελίσσονται μέρα με τη μέρα με ταχείς ρυθμούς, για την υλοποίηση ενός μοναδικού κατασκευαστικού project που όμοιό του δεν έχει ξαναγίνει στην Ελλάδα. Το όνομά του FARAI SMART SUITES.

 Μια κατασκευαστική καινοτομία που δημιουργήθηκε από τις Οικοδομικές Επιχειρήσεις Δημήτρης Κούμανης σε συνεργασία με την εταιρεία MLX- Messinia Local EXperts, στην Καλαμάτα.
 Πρόκειται για ένα πολυτελές συγκρότημα κατοικιών πολλαπλής χρήσης & πράσινης τεχνολογίας, με σύγχρονη διακόσμηση και μοντέρνο αρχιτεκτονικό σχεδιασμό. Είναι έξυπνα, ευρύχωρα μοντέρνα boutique studios – διαμερίσματα νέας εποχής που θα είναι κατασκευασμένα με τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες, για μεγάλη εξοικονόμηση ενέργειας, πλήρη λειτουργικότητα και με ελάχιστο κόστος μακροχρόνιας συντήρησης. 
 Έχουν επιφάνεια από 42 τ.μ. έως και 85 τ.μ., με μερικά να έχουν τη δυνατότητα επέκτασης έως και 115 τ.μ.
 Όλα είναι ανεξάρτητα ενός ή δύο επιπέδων –loft μεζονέτες, ισογείου ή ορόφου και διαθέτουν ιδιωτικό κήπο ή ιδιωτική ταράτσα -roof patio-, αλλά και άνετες βεράντες. 

Οι Farai Smart Suites βρίσκονται σε ιδανική τοποθεσία λίγο πιο έξω από το κέντρο της πόλης, στην περιοχή Φαραί της Καλαμάτας. 
Είναι μία ήσυχη, αραιοκατοικημένη και νεόδμητη τοποθεσία πολύ κοντά στην ανατολική παραλία, με απεριόριστη θέα προς τον Ταΰγετο και με άμεση πρόσβαση στην παραλία της Καλαμάτας. 

Όπως είχε αναγγελθεί, η κατασκευάστρια εταιρία μέσα από διαδικασία δημοσίευσης κουπονιών καθημερινά στα φύλλα της καθημερινής πρωινής εφημερίδας της Μεσσηνίας ΘΑΡΡΟΣ και κατόπιν κλήρωσης χάρισε σήμερα μια ολοκαίνουργια FARAI SMART SUITE, σε έναν από τους αναγνώστες του ΘΑΡΡΟΥΣ που συνέλεξε κουπόνια και τα κατέθεσε όπως είχε ανακοινωθεί στους σχετικούς κανονισμούς διενέργειας της κλήρωσης.
Μια ολοκαίνουργια FARAI SMART SUITE κατοικία του ανήκει από σήμερα και τον περιμένει το κλειδί! .


Θ.Π.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου