25.12.16

Γιατί αυξάνεται η πελατεία των ιερόδουλων τα Χριστούγεννα

Τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά προτιμούν τις... υπηρεσίες των ιερόδουλων οι περισσότεροι Λονδρέζοι 

Στο πνεύμα των Χριστουγέννων και λόγω έλλειψης ειδησεογραφίας τα διεθνή μέσα ενημέρωσης επιδίδονται σε έναν άτυπο διαγωνισμό για το άρθρο που θα κερδίσει (αν υπήρχε) το «χρυσό βατόμουρο».

Έτσι η βρετανική εφημερίδα independent ανακάλυψε την Natalia Jones η οποία εξασκεί το αρχαιότερο επάγγελμα του κόσμου στο κοσμοπολίτικο Λονδίνο για να δικαιολογήσει γιατί οι άντρες προτιμούν τις υπηρεσίες της την παραμονή των Χριστουγέννων και τις Πρωτοχρονιάς.

Διαβάστε την συνέντευξη της διάσημης, πλέον Natalia:  

Προσφέρω σεξουαλικές υπηρεσίες και λειτουργώ σε ένα διαμέρισμα στο Λονδίνο. Δουλεύω 5 χρόνια και πάντα εργάζομαι τη περίοδο των Χριστουγέννων. Διακοσμώ το διαμέρισμα, όπως κάνουν όλοι οι άλλοι άνθρωποι, με στολίδια, φώτα και δώρα μαζεμένα κάτω από το δέντρο, φαίνεται ένα φυσιολογικό διαμέρισμα στο οποίο θα μπορούσε ο καθένας να ζήσει.

Η Παραμονή Χριστουγέννων είναι μια από τις πλέον  πολυάσχολες μέρες για μένα- λέει και συνεχίζει- οι περισσότεροι καταφθάνουν μεθυσμένοι μετά από πάρτυ με άλλους πηγαίνω  και πολλούς από αυτούς απορρίπτω. Από την άλλη όμως, υπάρχουν οι ήδη γνωστοί-αξιαγάπητοι και γενναιόδωροι άνθρωποι-οι οποίοι με επισκέπτονται τα Χριστούγεννα και μου φέρνουν δώρα.

Για την ακρίβεια λαμβάνω πολλά δώρα από πελάτες όπως και από ανθρώπους με τους οποίους δουλεύω. Οι γείτονες μου, μου στέλνουν Χριστουγεννιάτικες ευχετήριες κάρτες αν και γνωρίζουν το είδος εργασίας μου. Με αφήνουν να κάνω αυτό που κάνω και κατα τη διάρκεια της υπόλοιπης χρονιάς κοιτάζουν τη δουλειά τους και με χαιρετούν ευγενικά στον διάδρομο.

Ανήμερα των Χριστουγέννων κλείνω γιατί όλοι χρειάζονται ένα ρεπό ανεξάρτητα του αντικειμένου εργασίας. Είμαι τυχερή γιατί δεν έχουν όλοι την οικονομική δυνατότητα να το κάνουν αυτό. Δουλεύω όμως την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς και τη μέρα της Πρωτοχρονιάς όποτε και έχει την περισσότερη κίνηση αλλά δεν δουλεύω μετά τα μεσάνυχτα της Παραμονής και γενικά δεν αξίζει να δεχτώ κόσμο αργά το βράδυ.

Και καταλήγει, λέγοντας ότι, μετά τις γιορτές, «είναι μια δύσκολη περίοδος για μένα, με ελάχιστα έσοδα».

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου