3.12.16

Πρωθυπουργέ, Μαζέψτε τον Καμμένο -Θέτει τη χώρα σε κίνδυνο

Με έκπληξη και τρόμο ακούσαμε τον υπουργό Άμυνας, Καμμένο, να χαρακτηρίζει ηλίθιο τον  Ερντογάν, φορώντας το αγαπημένο του στρατιωτικό τζάκετ για να … φοβίσει τον Τούρκο Πρόεδρο; 

Ή να αποδείξει στους Έλληνες πολίτες ότι ο ίδιος και η κυβέρνηση μπορούν να προστατεύσουν τα σύνορα της χώρας;
  Η συμπεριφορά του Καμμένου είναι εθνικά επικίνδυνη, πατριωτικά επώδυνη και πολιτικά απεχθής. 

Αναδεικνύει κατά δραματικό τρόπο την ποιότητα των ανθρώπων που μας κυβερνούν και είναι υπεύθυνοι για την ασφάλεια της χώρας και των πολιτών της. 
Δείχνει και την ανεπάρκεια του πρωθυπουργού, ο οποίος φαίνεται δεν διαθέτει το κριτήριο της σωστής επιλογής Υπουργών. Πόσες ανόητες και επικίνδυνες άραγε αποφάσεις της κυβέρνησης και του κύριου Τσίπρα φέρουν την υπογραφή αυτού του ανθρώπου;
Ακόμα κι αν υποθέσουμε – που δεν το κάνουμε – ότι διέθετε κάποιες στοιχειώδεις ικανότητες, η τρομακτική έλλειψη πολιτικού και πατριωτικού ήθους τις ακυρώνει εν τη γενέσει τους.
 Αναρωτιέται εύλογα ο κάθε πολίτης τι σόι επικίνδυνες ασημαντότητες καθορίζουν την τύχη της χώρας αλλά και τις τύχες των πολιτών, τι σόι ελαχιστότατοι κρύβονται πίσω από τον πρωθυπουργό …  
Αν είναι αυτής της ποιότητας όλοι οι φίλοι και οι στενοί συνεργάτες του κυρίου Τσίπρα, υποθέτει κάποιος εύλογα ότι η παρουσία του ως Αρχηγού κράτους τέτοιες κρίσιμες εθνικά στιγμές αποτελεί τεράστιο πρόβλημα για την εθνική μας σοβαρότητα και αξιοπρέπεια.
Η συγκεκριμένη ενέργεια του κυρίου Καμμένου αποτελεί το πλέον αποτρόπαιο παράδειγμα απύθμενης μισαλλοδοξίας και εθνικής ελεεινότητας. 
Πρόκειται για σύμπτωμα έκπτωσης που οφείλει το πολιτικό σύστημα στο σύνολό του να το αντιμετωπίσει με γενναιότητα, ευθύτητα, ορθοφροσύνη και κυρίως με πατριωτική ευθύνη.  
Και σεις κύριε Τσίπρα, μαζέψτε τον πριν είναι αργά ….

  Aλίκη Χατζή- http://thecaller.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου