30.12.16

ΕΡΓΟΔΟΤΗΣ ΓΙΑ ΟΣΚΑΡ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ! Αυξήσεις μισθών, επιδόματα και δωροεπιταγές μοίρασε και φέτος ο Καρέλιας

Αυξήσεις μισθών και άλλες παροχές ανακοίνωσε ο διευθύνων σύμβουλος της καπνοβιομηχανίας Καρέλια ΑΕ, Ανδρέας Καρέλιας, στην ετήσια εκδήλωση  που διοργάνωσε η εταιρεία για τους εργαζόμενους, συνεχίζοντας την παράδοση.

Αφού ευχαρίστησε τους υπαλλήλους της εταιρείας και τους ευχήθηκε για το 2017 ανακοίνωσε μια σειρά από οικονομικές και άλλες ενισχύσεις προς τους υπαλλήλους της εταιρείας, πέρα από το «δώρο» του 13ου μισθού.
 - Δωροεπιταγή 200 ευρώ σε κάθε εργαζόμενο ως ενίσχυση για το εορταστικό τραπέζι

 - Επίδομα παρουσίας 800 ευρώ. Θα το λάβουν όσοι δεν έλειψαν ούτε μία μέρα από την εργασία τους (Πέρσι, που ήταν επίσης 800 ευρώ, το έλαβε το 84% των εργαζομένων στην εταιρεία)
 - Έκτακτη ενίσχυση 1.500 ευρώ σε κάθε εργαζόμενο με παιδιά που σπουδάζουν σε κρατικό ΑΕΙ ή ΤΕΙ
 - Επιπλέον ενίσχυση 500 ευρώ σε εργαζόμενους τα παιδιά των οποίων εισήχθησαν στα ανωτέρα Ιδρύματα μέσα στο 2016
- Ακόμη, θα δόθεί ως δώρο, ένας υπερσύγχρονος φορητός υπολογιστής, σε κάθε παιδί που εισήχθη σε μία από τις παραπάνω σχολές μέσα στο 2016
- Από 1.1.2017, θα δοθεί αύξηση μισθού 100 ευρώ σε κάθε εργαζόμενο με μηνιαίες αποδοχές ως 2.500 ευρώ
 - Κάθε εργαζόμενος με μηνιαίες αποδοχές 2.501 ευρώ και άνω, θα λάβει έκτακτη ενίσχυση 1.000 ευρώ
- Κάθε εργαζόμενος με μηνιαίες αποδοχές 1.701-2.500 ευρώ θα λάβει έκτακτη ενίσχυση 500 ευρώ καθαρά
- Κάθε εργαζόμενος με μηνιαίες αποδοχές 1.201-1.700 ευρώ θα λάβει έκτακτη ενίσχυση 1.000 ευρώ
- Κάθε εργαζόμενος με μηνιαίες αποδοχές ως 1.200 ευρώ θα λάβει έκτακτη ενίσχυση 1.700 ευρώ
- Εργαζόμενοι με μηνιαίες αποδοχές έως 1.200 ευρώ, με 2 ή περισσότερα ανήλικα παιδιά, θα λάβουν επιπλέον 450 ευρώ για κάθε ανήλικο παιδί
- Δώρο 800 ευρώ σε κάθε εργαζόμενο που κατείχε καθέναν απο τους τυχερούς λαχνούς της γιορτής που έγινε στην εταιρεία.Οι στόχοι
Οι παραπάνω παροχές θα δοθούν καθαρές, με εξαίρεση την αύξηση των 100 ευρώ η οποία είναι μικτή, δηλαδή για τις υπόλοιπες παροχές, η εταιρεία θα καλύψει με δικά της χρήματα, όλους τους φόρους και τις κρατήσεις που αναλογούν στους εργαζομένους.
«Το πρώτο που καταφέραμε ήταν να έχουμε μια πάρα πολύ καλή πορεία στην Ελληνική αγορά. Αυξήσαμε τις πωλήσεις μας σε όγκο αλλά και σε αξία. Έτσι αυτόματα το μερίδιό μας στην πίτα που λέγεται Ελληνική αγορά μεγάλωσε και έφθασε στο 15%, αυξανόμενο κατά μια ποσοστιαία μονάδα. Απόδειξη αυτής της επιτυχίας είναι ότι πλέον  3 στις 10 δημοφιλέστερες μάρκες στην  Ελληνική αγορά παράγονται από εμάς.
Αντίθετα,  στις διεθνείς μας πωλήσεις, στα τσιγάρα, καταγράψαμε μία συνολική πτώση που φτάνει το 8% περίπου και η οποία εν πολλοίς οφείλεται σε εξωγενείς παράγοντες όπως η πολύ άσχημη πολιτική αλλά και οικονομική κατάσταση που επικρατεί στις χώρες της Β. Αφρικής, στην καταστροφή της τουριστικής βιομηχανίας στην Τουρκία και στην επίπτωση που είχε αυτό στην αγορά Duty Free εκεί, ενώ η πτώση θα ήταν μεγαλύτερη αν δεν αντισταθμιζόταν από την εξαιρετική πορεία των σημάτων μας στις αγορές της ΕΕ, των Βαλκανίων και από την μικρή άνοδο στις χώρες της Ανατολικής Ευρώπης» δήλωσε μεταξύ άλλων ο  Ανδρέας Καρέλιας τονίζοντας πως η Καπνοβιομηχανία Καρέλια εισέφερε στα δημόσια ταμεία 532.000.000 ευρώ περίπου από έμμεσους και άμεσους φόρους .

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου