8.12.16

Τα βάζουν με τον Πανούλη τον Κα(η)μμενούλη…

Ξέρουν ότι ο Πάνος ο Καμμένος ζει το όνειρό του ως υπουργός των στρατών κι ότι δεν πρόκειται να αφήσει οικιοθελώς την ζωή με τα χακί. 
 
Οι «53», λοιπόν, τον κατηγορούν για το ξέπλυμα της Χρυσής Αυγής. Δεν έχουν το θάρρος να τα βάλουν με τον Αλέξη Τσίπρα και κτυπούν τον… Πανούλη! 
 
Όχι σύντροφοι, αυτό είναι άτιμο!
Κοιτάξτε που μας έχουν φτάσει τα συντρόφια! Στο σημείο να υπερασπιζόμαστε τον Πάνο τον Καμμένο! Να ξεχάσουμε τα άπαντα των ψεκασμένων και να ρίχνουμε μαύρο δάκρυ για την πρωτοφανή αδικία που γίνεται σε βάρος του Πάνου. Να μην δουν αυτοί οι Αριστεροί άνθρωπο να χαίρεται! Αμέσως να τον στείλουν στα κάτεργα της δυστυχίας!
Μπορείτε να φανταστείτε τον Πάνο να γίνεται και πάλι απλός πολίτης; Να εγκαταλείπει τις στολές παραλλαγής, τα τιμητικά αγήματα, τα ελικόπτερα και τα κομάντο; 
Νομίζουμε ότι είναι από εκείνες τις περιπτώσεις που οι επόμενες κυβερνήσεις θα αποφασίσουν για λόγους κοινωνικής πολιτικής να δημιουργήσουν ένα ειδικό γραφείο στο Πεντάγωνο για τον Πάνο. Να πηγαίνει ο άνθρωπος εκεί κάθε πρωί και να φεύγει ό,τι ώρα του κάνει κέφι. Μακάρι να μπορούσαμε ως κοινωνία να βοηθήσουμε κάθε άνθρωπο σε αυτόν τον κόσμο να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα. Αλληλούια!
Ρωτάμε, λοιπόν, τους «53»: 
Ποιος νομίζουν ότι είναι υπεύθυνος για το ξέπλυμα της Χρυσής Αυγής; Έχουν ξεχάσει τι είχε συμβεί στην προηγούμενη Βουλή;  Τι έκαναν τότε; Τα έβαλαν με την Ζωή; Γαργάρα το έκαναν. Αλλά βρίσκουν και τα κάνουν. Βρίσκουν τον καημένο τον Πάνο για να ξεπλύνουν την δική τους την ντροπή για τον θάνατο της αριστεροσύνης τους. Αλλάζετε σύντροφοι! Μεταλλάσσεστε μέρα με την μέρα σε ένα νεοφιλελεύθερο μόρφωμα.  Προφανώς για να ικανοποιήσετε τους ψηφοφόρους σας! Ας μην ξεχνάμε και το εύρημα της δημοσκόπησης της Εφημερίδας των Συντακτών που ανακάλυψε ότι ο λαός θέλει .. νεοφιλελεύθερες λύσεις. Σας πέφτει βαρύ. Εμείς δεν έχουμε πρόβλημα. Σας καλωσορίζουμε στον πραγματικό κόσμο και σας καλούμε να σας μάθουμε τα μυστικά του Λαβύρινθου. Εσείς έχετε πρόβλημα με τον δικό σας κόσμο. Γι αυτό και πυροβολείτε τον Πάνο. Βγάζετε το άχτι σας σε έναν Δεξιό άνθρωπο, αντί να δείτε την αλήθεια κατάματα…
Δεν είναι η πρώτη φορά που οι «53» προσπαθούν να παίξουν τον ρόλο του αριστερού αναχώματος. Να πουν προς την κοινωνία ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ακόμη ένα άρωμα Αριστεράς. Έχουν αναλάβει τον βρώμικο ρόλο. Οι άλλοι «σκοτώνουν» τα «όνειρα της Αριστεράς» και οι «53» έρχονται από πίσω, έχοντας  πιάσει τα λιβανιστήρια και ψάλλοντας για την μετά θάνατο ζωή!
Κι ο Πάνος ο Καμμένος;  
Ποιος ενδιαφέρεται για τον Πάνο; Μοιάζει με ένα παιδί που λατρεύει τα γλυκά και οι άλλοι εκμεταλλεύονται με κάθε τρόπο το πάθος του για μερικά γλειφιτζούρια. Τον στέλνουν, λοιπόν, για τα θελήματα! Δεν τους κοστίζει κάτι στην πραγματικότητα. 
Ανεξάρτητα από το ίδιο το θύμα που παρασύρεται από το πάθος του και δεν τον ενδιαφέρει παρά μόνο η ικανοποίησή του. 
Για να επιστρέψουμε στην περίπτωση του Πάνου, τον αφήνουν να πάρει μερικές τζούρες εξουσίας και σε αντάλλαγμα να ξεπλένει τις δικές τους αμαρτίες. Είναι το άλλοθί τους για να βουτήξουν στον κόσμο της απληστίας.
 Ό,τι και να γίνει, έχουν στο τέλος ένα έτοιμο θύμα να παρουσιάσουν στους ιθαγενείς…
 
 
Θανάσης Μαυρίδης-liberal.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου