3.12.16

ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ; Ποια ημέρα του χρόνου είναι η πιο επικίνδυνη για ερωτική απιστία

Άντε τώρα να σου πάει το μυαλό ότι υπάρχει κάποια κατάλληλη στιγμή, μέρος ή ημερομηνία για να λοξοδρομήσεις και να απατήσεις τον σύντροφό σου ή αντίστοιχα για να σε απατήσει αυτός.
Πιθανότατα όλες οι μέρες σου φαίνονται το ίδιο και όχι άδικα.
Σύμφωνα όμως με το site γνωριμιών Illicit Encounters, που ειδικεύεται στις εξωσυζυγικές σχέσεις, υπάρχει μια συγκεκριμένη ημέρα του χρόνου κατά την οποία οι άνθρωποι είναι πιο πιθανό να απατήσουν το ταίρι τους.
Περίεργο; Ναι, αλλά σύμφωνα με μελέτη στην οποία συμμετείχαν 300 άτομα, το 72% υποστηρίζει ότι ήταν πιο πιθανό να απατήσουν τον σύντροφό τους στις 18 Νοεμβρίου.
Πρόκειται για την τελευταία ημέρα που οι ερωτώμενοι πιστεύουν ότι μπορούν να είναι άπιστοι, πριν ξεκινήσει η εορταστική περίοδος των Χριστουγέννων και τους πιάσουν μάλλον οι τύψεις.
Επίσης ένα 30% δηλώνει ότι τη συγκεκριμένη ημέρα έχει πολύ μεγαλύτερη δραστηριότητα από κάθε άλλη μέρα, κάτι που το Illicit Encounters αποδίδει στο ότι θεωρείται η τελευταία μέρα του χρόνου με αρκετό ελεύθερο χρόνο για τους άπιστους.
Η «άπιστη Παρασκευή» και οι μέρες που την ακολουθούν, λέει ο Christian Grant από το Illicit Encounters, αποτελούν την τελευταία ευκαιρία για ένα μοιχό να ξεκλέψει λίγο χρόνο με την ερωμένη του. «Τις επόμενες εβδομάδες απλά θα έχουν ένα σωρό υποχρεώσεις, αγορές Χριστουγέννων, διακόσμηση σπιτιού και φυσικά τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά.
Επίσης τα παιδιά δεν θα πηγαίνουν σχολείο και οι οικογενειακές υποχρεώσεις θα γίνουν προτεραιότητα».
Αρκετά επισφαλές βέβαια ως συμπέρασμα, με ένα τέτοιο δείγμα, αλλά ενδιαφέρουσα άποψη τουλάχιστον για όσους ζουν στη Βρετανία.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου