26.12.16

Τι ''μνημόνια'' και ''ιστορίες γιά αγρίους'' - Εννέα ημέρες τουρισμός στις ΗΠΑ γιά υφυπουργό

 Εννέα ημέρες τουρισμός στις ΗΠΑ γιά τον υφυπ. Εξωτερικών Ι. Αμανατίδη

'Οσοι/όσες αναρωτιούνται γιατί η Ομογένεια γελά με τα χάλια αυτών που κυβερνούν την Ελλάδα τις τελευταίες δεκαετίες, την απάντηση την έχει με τις πράξεις τους: Τουριστικά ταξίδια (μαζί και ψώνια) με κρατικό χρήμα σε ''επίσημες αποστολές''.
Τι ''μνημόνια'' και ''ιστορίες γιά αγρίους''. 
Τα κρατικοδίαιτα ''σούργελα'' δεν καταλαβαίνουν από τέτοια. '
Ετσι, ο υφυπουργός Εξωτερικών με ''αρμοδιότητα'' θρησκευτικά ζητήματα, Γιάννης Αμανατίδης, έρχεται στις ΗΠΑ 28 Ιανουαρίου 2017 και επιστρέφει Αθήνα 5 Φεβρουαρίου.
Επίσημα θα πάει στην Ουάσιγκτον, γιά την ''ετήσια προσευχή'' στον Λευκό Οίκο, όπου μαζεύονται 300 άτομα διαφορετικών θρησκευμάτων και προελεύσεων γιά να προσευχηθούν. Αλλά, αφού κάνει το ταξίδι αποφάσισε να μείνει και άλλες 8 ημέρες, τις οποίες προσπαθεί να ''γεμίσει'' γιά να φανεί ότι κάτι έκανε.
Θα δει και τον αρχιεπίσκοπο Δημήτριο στην Νέα Υόρκη, τον οποίον είχε δει στα μέσα Δεκεμβρίου στην Ελλάδα, γιά να του πει νέα ''ποντιακά ανέκδοτα'' και θα συναντηθεί -υποθέτουμε- με ''ξοφλημένους προεδροπαράγοντες''.
Και καλά κάνει ο κάθε 'Ελληνας πολιτικός, αφού οι προϊστάμενοί του δεν τον ελέγχουν, επειδή ''λεφτά υπάρχουν'' γιά ασυνείδητους υπουργούς, πολιτικούς και λοιπούς ''τουρίστες'' του διεφθαρμένου-χρεοκοπημένου κράτους των Αθηνών.
............
Οι μεγάλες σπατάλες εκατομμυρίων του ελληνικού κράτους, στις ΗΠΑ
Πως το ελληνικό Δημόσιο σκορπά εκατομ. ευρό γιά ''μισθώματα'' (ενοίκια) προξενείων και προξενικών κατοικιών στις ΗΠΑ. Προξενικές κατοικίες στην πιό ακριβή περιοχή αμερικάνικων πόλεων με...πισίνα και λοιπά μεγαλεία (π.χ. Λος 'Αντζελες). ''Tρελλά ποσά'' και ηλίθιες πρακτικές σε περίοδο μεγάλης οικονομικής κρίσης στην Ελλάδα.
Σημ.: Αν το κράτος των διαπλεκόμενων είχε αγοράσει τα σπίτια-κατοικίες ή τα κτίρια Προξενείων, πριν 5-10-20 χρόνια, αυτά θα είχαν ήδη ξεπληρωθεί και θα ήταν τώρα ιδιοκτήτης τους, ενώ θα είχε εξοικονομήσει δεκάδες εκατομμύρια δολ., τα οποία σπαταλήθηκαν και χάθηκαν και θα εξακολουθούν να χάνονται γιά ενοίκια κ.ά.

πηγή

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου