16.12.16

Ανατριχιαστικό προφητικό μήνυμα! Βρέθηκαν νεκροί μητέρα και γιος


Λίγες ημέρες πριν βρεθούν νεκροί η Sinead Higgins και ο 7χρονος γιος της Oisin O’Driscoll, η 37χρονη είχε αναρτήσει ένα αινιγματικό μήνυμα.
 
«Το μέλλον μοιάζει πολύ…» ήταν το μήνυμα που συνοδευόταν από ένα emoji ανεμοστρόβιλου. Η 37χρονη μητέρα και ο 7χρονος γιος της βρέθηκαν σήμερα νεκροί στο διαμέρισμά τους στο Λονδίνο, με την αστυνομία να αντιμετωπίζει τους θανάτους ως ανεξήγητους και να μην πιστεύουν ότι έχει υπάρξη εμπλοκή άλλου προσώπου.

Η 37χρονη εργαζόταν για 11 χρόνια ως νοσοκόμα πριν εγκαταλείψει τη δουλειά της για να σπουδάσει νομικά. «Μαζί για πάντα» ήταν το σχόλιο που συνόδευε μια φωτογραφία με τον γιο της και είχε ανεβάσει πριν από ένα μήνα στο Instagram.
Η γειτόνισσα της Barbara Lonnan πιστεύει πως η Sinead Higgins υπέφερε από κατάθλιψη τους τελευταίους μήνες. «Θα μας λείψει πολύ, ήταν υπέροχη γυναίκα. Έκανε βάρδιες νομίζω στο Chelsea Hospital επειδή μας έλεγε ότι συνήθιζε να περιποιείται ποδοσφαιριστές που είχαν τραυματιστεί. Ποδοσφαιριστές της Chelsea και της Arsenal. Ο Oisin ήταν ένα πολύ χαρούμενο αγόρι. Τον έβλεπα που τον έπαιρναν άλλοι γονείς από το σχολείο και πήγαινε να παίξει ποδόσφαιρο».


Πηγή: Dailymail

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου