27.12.16

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΜΕ ΠΕΡΙΟΡΙΟΡΙΣΤΙΚΟΥΣ ΟΡΟΥΣ Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΓΝΩΣΤΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗ! Τι ανέφερε στην απολογία του


περιπολικό

Ο γιος του γνωστού λαϊκού τραγουδιστή, αφέθηκε τελικά ελεύθερος μετά την απολογία του για της υπόθεση της φερόμενης σπείρας εκβιαστών, που απειλούσε μεσίτες, εργολάβους και κατασκευαστές με σκοπό να λαμβάνει μεσιτείες για ακίνητα που είχαν πωλήσει… άλλοι με τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.
Ο 46χρονος γιος του τραγουδιστή, είναι ιδιοκτήτης γυμναστηρίου και σχολής Τάε Κβον Ντο και σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει ο δικηγόρο του αρνήθηκε κάθε εμπλοκή στην υπόθεση.
Όπως αναφέρουν πληροφορίες, ο 46χρονος γιος από τον πρώτο γάμο του τραγουδιστή αρνήθηκε ότι γνώριζε για εκβιάσεις ενώ σε βάρος του δεν φαίνεται να προκύπτουν ισχυρά στοιχεία για την εμπλοκή του με αποτέλεσμα να αφεθεί ελεύθερος με έναν περιοριστικό όρο.
Μαζί με τον πεθερό του, ηλικίας 65 ετών και έναν 49χρονο κατηγορούνται για την υπόθεση που αφορά εκβιάσεις και απειλές για ποσό ύψους 11.000 ευρώ, από το οποίο, αποδεικτικά στοιχεία φαίνεται να υπάρχουν μόνο για 4.000 ευρω!
Ο 49χρονος είναι ο μόνος που κρίθηκε προφυλακιστέος απο τους τρεις κατηγορούμενους. Στον 49χρονο αποδίδεται και η έκρηξη που έγινε στο αυτοκίνητο ενός εκ των θυμάτων το οποίο καταστράφηκε ολοσχερώς μετά την τοποθέτηση εμπρηστικού μηχανισμού.
Ο πεθερός του 46χρόνου είναι μεσίτης και συνεργαζόταν με δύο εργολάβους και αφέθηκε επίσης ελεύθερος με απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, εμφάνιση μια φορά το μήνα σε ΑΤ και εγγύηση 3.000 ευρώ.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου