22.12.16

Η ΕΡΤ σε νέες τεχνολογίες και εφαρμογές

Οι νέες τεχνολογικές υπηρεσίες και οι εφαρμογές της ΕΡΤ για έξυπνες συσκευές (Apps, iOS, Android) και υβριδική τηλεόραση (Smart Tv και HbbTV) παρουσιάστηκαν σε ειδική εκδήλωση.

Ο Γενικός Διευθυντής Νέων Μέσων της ΕΡΤ Γιάννης Βουγιουκλάκης, αφού παρουσίασε το πολυδιάστατο περιεχόμενο του www.ert.gr και τους στόχους για το μέλλον, έδωσε μια πρόγευση των νέων smart υπηρεσιών και των δυνατοτήτων που αυτές προσφέρουν στον χρήστη.
«Στην ΕΡΤ υπάρχει ένας μεγάλος όγκος δουλειάς που παράγεται, παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε. Αυτά που βλέπουμε σήμερα μας δικαιώνουν», είπε ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΡΤ Α.Ε. Λάμπης Ταγματάρχης.
Χαιρετίζοντας την εκδήλωση, ο Γενικός Γραμματέας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης Λευτέρης Κρέτσος τόνισε ότι η ΕΡΤ πρωτοπορεί στις εξελίξεις, μέσα από μια σημαντική προσπάθεια για την παροχή υπηρεσιών υβριδικής τηλεόρασης ελεύθερης λήψης.  Όπως είπε χαρακτηριστικά, «αυτή η μορφή τηλεόρασης δεν υπάρχει στην Ελλάδα στο βαθμό που θα έπρεπε και χαίρομαι που η ΕΡΤ είναι πρωτοπόρα και σε αυτή διαδικασία, διότι η ΕΡΤ είναι ένα πολιτιστικό αντίβαρο και δεν μπορεί να υπάρχει μόνο με όρους τηλεθέασης».
§  Όσοι θέλουν και ενδιαφέρονται: 
 Στη διεύθυνση http://bit.ly/2hckg2Z  μπορούν να παρακολουθήσουν το βίντεο και στη διεύθυνση  https://drive.google.com/open?id=0ByqSUk7vFmicTW1NVERPTkFVNzA να κατεβάσουν την παρουσίαση της εκδήλωσης.


Α.Χ.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου