18.12.16

Ηθικό δίδαγμα: Αν δηλώνεις αντιμνημονιακός, μπορείς να είσαι όσο καραγκιόζης θες

Πριν από 4 μέρες, ένας υπουργός της ελληνικής κυβέρνησης δήλωσε ότι «τo να χάσουμε μερικά νησιά δεν είναι κάτι σπουδαίο»

Σήμερα, εξακολουθεί να παραμένει στη θέση του, ο πρωθυπουργός δεν έκρινε ότι πρέπει να πάει άμεσα στο σπίτι του.
 
Το αστείο είναι ότι ο Κώστας Ζουράρις είναι βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, δηλαδή ενός ακροδεξιού κόμματος που μπήκε στη Βουλή «αποκαλύπτοντας» διάφορα σχέδια εξαφάνισης του ελληνικού έθνους, ενός κόμματος του οποίου ο αρχηγός μάχεται, τουλάχιστον στο...Facebook, τον Ερντογάν, τη Νέα Τάξη Πραγμάτων κ.α.
Και μπορεί όταν ο Ζουράρις χαρακτηρίζει μαλάκες όσους
θεωρούν δικτάτορα τον Κάστρο να μην χάνει η Βενετιά βελόνι αλλά δεν είναι όλες οι δηλώσεις ίδιες, πόσο μάλλον όταν γίνονται σε συνέντευξη Τύπου του υπουργείου Παιδείας. 

Έχουμε ακούσει πολλές μπούρδες τα τελευταία χρόνια αλλά δεν νομίζω ότι υπάρχει ιστορικό προηγούμενο υπουργού να απαξιώνει το ενδεχόμενο απώλειας εθνικών εδαφών.
Για ακόμα μια φορά, διαπιστώνω όμως ότι για κάποιους σε αυτή τη χώρα αρκεί να δηλώνεις «αντιμνημονιακός» και να βρίζεις τον Σόιμπλε. Αν υπηρετείς τη ρητορική που έφερε τη μνημονιακή Αριστερά στην εξουσία, μπορείς να είσαι όσο καραγκιόζης θες.... 

  parapolitiki.com

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου