1.12.16

Ξεκίνησαν οι εργασίες του Ετήσιου Τακτικού Συνεδρίου της Κ.Ε.Δ.Ε. στη Θεσσαλονίκη.

Ξεκίνησαν σήμερα στη Θεσσαλονίκη οι εργασίες του Ετήσιου Τακτικού Συνεδρίου της Κ.Ε.Δ.Ε., που θα διαρκέσουν ως τις 3 Δεκεμβρίου.
Την πεποίθηση πως οι αποφάσεις που θα ληφθούν στο φετινό Ετήσιο Τακτικό Συνέδριο της ΚΕΔΕ θα σηματοδοτήσουν μία νέα εποχή και ένα καινούριο ξεκίνημα όχι μόνο για την Αυτοδιοίκηση αλλά για τη χώρα, διατύπωσε ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλης στον αρχικό του χαιρετισμό.
 Στην έναρξη του Συνεδρίου παρέστησαν και απεύθυναν χαιρετισμό ο Πρόεδρος της ΝΔ Κ. Μητσοτάκης, η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φ. Γεννηματά, ο επικεφαλής του κόμματος «Ποτάμι» Σ. Θεοδωράκης, ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Β. Λεβέντης, ο Πρόεδρος της Λαϊκής Ενότητας Π. Λαφαζάνης και εκπρόσωποι κομμάτων.
Κατά την έναρξη των εργασιών απεύθυναν επίσης χαιρετισμό ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης κ. Άνθιμος, ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απ. Τζιτζικώστας, ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γ. Μπουτάρης, ο Πρόεδρος της ΠΕΔ Κεντρικής Μακεδονίας Λ. Κυρίζογλου, ο Πρόεδρος της ΕΝΠΕ Κ. Αγοραστός, ο Δήμαρχος Αθηναίων Γ. Καμίνης, ο Γενικός Γραμματέας του CEMR F.Vallier. 

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου