15.12.16

ΓΙΑ ΤΑ ....ΨΙΧΟΥΛΑ ΤΩΝ ΠΑΡΟΧΩΝ - Στα προπύλαια το απόγευμα οι συνταξιούχοι


syntaxiouxoi1

Ραντεβού στα Προπύλαια στις 5 το απόγευμα έχουν οι συνταξιούχοι, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για τα «ψίχουλα» που τους δίνει η κυβέρνηση, όπως χαρακτηρίζουν την εξαγγελία Τσίπρα για τη «μισή 13η σύνταξη».
Τη συγκέντρωση διοργανώνει η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα (ΣΕΑ) των Συνεργαζόμενων Συνταξιουχικών Οργανώσεων (ΣΣΟ) ΙΚΑ – ΕΛΤΑ – ΔΗΜΟΣΙΟΥ – ΟΣΕ – OAEE – ΝΑΤ και ΠΟΣΕ-ΟΑΕΕ.
«Για άλλη μια φορά, κατεβαίνουμε στο δρόμο του αγώνα, για να αντιπαλέψουμε την αντιλαϊκή πολιτική, για να υπερασπίσουμε τα δικαιώματά μας. Το κίνημα των συνταξιούχων δεν υποχωρεί, δεν υποτάσσεται, δεν αποδέχεται τετελεσμένα» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Δήμος Κουμπούρης.
Τα ψίχουλα που ανακοίνωσε η κυβέρνηση δεν μπορεί να κρύψουν τον ακρωτηριασμό που υπέστησαν οι κύριες κι οι επικουρικές συντάξεις, τα εφάπαξ, τα μερίσματα των συνταξιούχων του Δημοσίου, το ξεζούμισμά τους από τη ληστρική φορολογία, πρόσθεσε από την πλευρά του ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συνταξιούχων Δημοσίου Παναγιώτης Βαβουγιός.
Οι συνταξιούχοι θα πραγματοποιήσουν και πορεία προς το Μέγαρο Μαξίμου για να διαμαρτυρηθούν για όσα αφαίρεσαν οι κυβερνήσεις από τους συνταξιούχους.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου