18.12.16

Ξεσπά η Αθηνά Ωνάση - "Είναι αλήτης κι αυτή αδίστακτη"!

«Θύμα» των δημοσιευμάτων που ήθελαν τον Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο » να έχει σχέση με την κολλητή της φίλη, την Ισπανίδα αναβάτρια Πιλάρ Λουκρέσια Κόρντον - από τις σπουδαιότερες αθλήτριες της ιππασίας στη χώρα της -  έπεσε η Αθηνά Ωνάση. 
Η φιλία τους είχε κλονιστεί αν και η Πιλάρ είχε διαψεύσει δημόσια τις φήμες περί ειδυλλίου με τον εν διαστάσει σύζυγο της χρυσής κληρονόμου. 
Σύμφωνα με δημοσίευμα του Λοιπόν, οι φήμες αυτές ήταν ενορχηστρωμένες από την πραγματική - όπως λέγεται - σύντροφό του πρώην άντρα της την παρουσιάστρια Ντενίζ Σεβέρο για να ρίξουν στάχτη στα μάτια. «Είναι αλήτης και αυτή αδίστακτη. Έμπλεξαν τρίτα άτομα για να καλύψουν τη σχέση τους», φέρεται να είπε εν εξάλλω καταστάση η εγγονή του Αριστοτέλη Ωνάση.
Μια νέα, ιδιαίτερα εντυπωσιακή και αποφασισμένη να πετύχει τους στόχους της γυναίκα φαίνεται, ως εκ τούτου, πως έχει μπει στη ζωή του Αλβάρο, για να καλύψει το κενό της Αθηνάς Ωνάση. Και όπως προκύπτει από τα δημοσιεύματα, καμία σχέση δεν έχει με την Ελληνίδα χρυσή κληρονόμο, αφού πρόκειται για μια καλλίγραμμη παρουσιάστρια η οποία είναι γνωστή σε κοσμικούς κύκλους και σε περιοδικά lifestyle.
Ο Αλβάρο τα από την πλευρά του και με την συμβουλή των δικηγόρων του, όχι μόνο δεν έχει κάνει κάποια δήλωση για τα δημοσιεύματα αυτά, αλλά προσπαθεί να προστατεύσει και την προσωπική του ζωή όσο καλύτερα γίνεται, έτσι ώστε να μην χρησιμοποιηθούν στοιχεία εναντίον στον δικαστικό αγώνα που έχει με την Αθηνά Ωνάση για το μοίρασμα της περιουσίας. Μάλιστα, αυτό θα γίνει τον Μάρτιο του 2017.
Η Αθηνά Ωνάση έχει στα χέρια της το προγαμιαίο συμβόλαιο που αναφέρει πως σε περίπτωση διαζυγίου προβλέπει αποζημίωση ένα εκατομμύριο ευρώ για κάθε χρόνο έγγαμου βίου. Βέβαια, η χρυσή κληρονόμος είναι ενημερωμένη για όσα γράφονται και ακούγονται και το μόνο που επιθυμεί είναι να τελειώσει όσο πιο γρήγορα και αναίμακτα γίνεται όλο αυτό και να βγει το διαζύγιο.
Μάλιστα, πηγές αναφέρουν πως έχει πάρει απόφαση πως ο πρώην σύζυγός της –πια- την απατούσε αρκετά χρόνια πριν χωρίσουν, αλλά δεν περίμενε να φτιάξει τόσο γρήγορα τη ζωή του.
Εν τω μεταξύ, το γύρο του κόσμου έχει κάνει δημοσίευμα βρετανικού περιοδικού σύμφωνα με το οποίο όλα τα σπίτια και τα άλογα στον κόσμο δεν θα μπορούσαν να «σπάσουν» την κατάρα της οικογένειας που φαίνεται να χτυπά τώρα και τη χρυσή κληρονόμο. 


Tlife.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου