5.12.16

«Τι γίνεται, ρε Κωστή; Ξεκίνησες πρωταθλητισμό με τον Χίο; Μην ζορίζεσαι. Ποτέ δεν θα τον ξεπεράσεις. Λίγη τσίπα, αγόρι μου.


Tatsopoulos_Vaxevanis

Οργισμένη ήταν η αντίδραση του συγγραφέα και πρώην βουλευτή Πέτρου Τατσόπουλου για το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Documento του Κώστα Βαξεβάνη.
«Τι γίνεται, ρε Κωστή; Ξεκίνησες πρωταθλητισμό με τον Χίο; Μην ζορίζεσαι. Ποτέ δεν θα τον ξεπεράσεις. Λίγη τσίπα, αγόρι μου. Όχι Τσίπρα. Τσίπρα έχεις και παραέχεις. Λίγη τσίπα. Στο όνομα της δημοσιογραφικής σου προϊστορίας. Λίγη τσίπα…»,έγραψε ο Πέτρος Τατσόπουλος με αφορμή το δημοσίευμα που εμπλέκει στη λίστα Μπόργιανς τους Γιώργο Παπανδρέου, Φώφη Γεννηματά και Θεόδωρο Πάγκαλο.
Αναλυτικά όσα έγραψε ο Π. Τατσόπουλος στο facebook:
«Στο όνομα της παλιάς μας φιλίας -αιωνία της η μνήμη- πρέπει να πω στον Κώστα Βαξεβάνη ότι το πρωτοσέλιδο του σημερινού Documento είναι τουλάχιστον χυδαίο. Τουλάχιστον. Για την ακρίβεια, δεν υπολείπεται σε χυδαιότητα των χυδαιότερων πρωτοσέλιδων της «Αυριανής», του «Μακελειού» και όποιου άλλου εντύπου μετέφερε ή μεταφέρει κατά καιρούς το δημοσιογραφικό απορριμματοφόρο. Δεν εντοπίζεις, πρώην φίλε Κώστα, τα επώνυμα τριών πολιτικών σου αντιπάλων σε μια λίστα με φοροφυγάδες, προσθέτεις υπότιτλο -για να έχεις καλυμμένα τα νώτα σου σε περίπτωση αγωγής εναντίον σου (που ήδη κατατέθηκε)- «οι εισαγγελείς διερευνούν αν πρόκειται για τις γνωστές πολιτικές οικογένειες» (με διαφορά ο πιο ΥΠΟΥΛΟΣ υπότιτλος εδώ και καιρό) και από πάνω ΚΟΤΣΑΡΕΙΣ τις φωτογραφίες των πολιτικών σου αντιπάλων δίνοντάς τους ουσιαστικά στα σκυλιά. Τηρουμένων των αναλογιών, θα ήταν σαν να βρούμε το επώνυμο «Vaxevanis» σε μια λίστα παιδόφιλων, να προσθέσουμε για ξεκάρφωμα «ο εισαγγελέας διερευνά εάν πρόκειται για τον γνωστό δημοσιογράφο» και από πάνω να κοτσάρουμε τη δική σου φωτογραφία. Τι γίνεται, ρε Κωστή; Ξεκίνησες πρωταθλητισμό με τον Χίο; Μην ζορίζεσαι. Ποτέ δεν θα τον ξεπεράσεις. Λίγη τσίπα, αγόρι μου. Όχι Τσίπρα. Τσίπρα έχεις και παραέχεις. Λίγη τσίπα.
 Στο όνομα της δημοσιογραφικής σου προϊστορίας. Λίγη τσίπα».

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου